Oyuncu Serhat Teoman "Oğlumu kurtardı" diyen depremzede için açıklama yaptı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından Türkiye tek yürek oldu. Deprem bölgesine giderek enkaz çalışmalarına dahil olan birçok ünlü isim olurken bir depremzede, oyuncu Serhat Teoman'ın oğlunu kurtardığını iddia ederek ünlü oyuncuya teşekkür etti. Teoman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yanlış anlaşılmayı düzeltti.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen, 10 ilde birden yıkımlara ve can kayıplarına sebep olan depremlerin ardından tüm Türkiye tek yürek olup yaraları sarıyor. Felaketin ilk gününden itibaren mucizelere tanıklık ederken oyuncu Serhat Teoman bölgede ekiplere ve depremzedelere destek olan ünlü isimler arasında yer aldı.

Enkaz altından çıkan bir genci hastaneye yetiştirdiği söylenen Teoman için bir depremzede anne, "Oğlumu enkaz altından çıkardı" diyerek ünlü oyuncuya teşekkür etti. Bunun üzerine bir yanlış anlaşılma olduğunu belirten Teoman, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Serhat Teoman

Serhat Teoman

"SANIRIM BİR BENZETME YAŞANDI"

Oyuncu Serhat Teoman enkaz çalışmaları ile ilgili kendisi ile ilgili yayılan yanlış bir bilgiye şu şekilde açıklık getirdi:

"Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Depremzede Gülümser Hanım oğlunu enkazdan benim kurtardığımı dile getirmiş ama sanırım bir benzetme yaşandı o zor anlarda. Kurtaran kişiden Allah razı olsun. Gülümser Hanım ve oğlu ile birlikte tüm depremzedelere acil şifalar diliyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hatay'da art arda meydana gelen depremler büyük panik oluşturdu! O anlar kameralara işte böyle yansıdı

BAFTA 2023 ödül törenine Türkiye'deki deprem damga vurdu! Dayanışma için mavi kurdele taktılar

İLİŞKİLİ HABER

BAFTA 2023 ödül törenine Türkiye'deki deprem damga vurdu! Dayanışma için mavi kurdele taktılar

BİR YORUM YAPIN 0