BAFTA 2023 ödül törenine Türkiye'deki deprem damga vurdu! Dayanışma için mavi kurdele taktılar

İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi Ödülleri, düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerine verildi. Türkiye depremi geceye damgasını vururken ünlü isimler yaşanan deprem felaketinden dolayı dayanışma mesajı göndermek için mavi kurdele taktı.

İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Ödülleri sahiplerini buldu. Gecede En İyi Çıkış (İngiliz yazar, yönetmen ve yapımcı) dalında ödüle layık görülen Aftersun (Güneş Sonrası) filminin senaristi ve yönetmeni Charlotte Wells, ödül konuşmasında filmde yer alan Türk ekibe özellikle teşekkürleri iletti. Türkiye'yi derinden sarsan on binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği asrın felaketi nedeniyle ünlü isimler  dayanışma adına mavi kurdele takarak konuşma yaptı.

Film yönetmeni Charlotte Wells

Film yönetmeni Charlotte Wells

"DEPREMDEN ETKİLENMEYEN BİRİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"

Ağır yıkımlara neden olan deprem felaketiyle ilgili konuşan Wells, "Filmde çalışan Türk ekibe de özel bir teşekkür etmem gerekiyor. Ekibimizin çoğu Türk'tü. O ülkede, Türkiye ve Suriye'ye etki eden depremden etkilenmeyen herhangi biri olduğunu düşünmüyorum." dedi.

'Aftersun' filminde bir kız çocuğu ile babasının Türkiye'de yaptığı tatil anlatılıyor.

Paul Mescal

Paul Mescal

Depremzedeler için ünlüler tek yürek oldu!İLİŞKİLİ HABERDepremzedeler için ünlüler tek yürek oldu!

DAYANIŞMA MESAJI VERMEK İÇİN MAVİ KURDELE TAKTILAR

Yaşanan depremler nedeniyle Türkiye ve Suriye'ye destek olan ünlü isimler, BAFTA 2023 ödül töreni gecesine mavi kurdele ile geldi.

Cate Blanchett

Cate Blanchett

"ÖLÜ SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR, ÇOK ÜZÜCÜ"

'Aftersun' filminin başrol oyuncusu Paul Mescal, "Yaşanan felakete bir şekilde vurgu yapmak gerçekten önemliydi" dedi. Kırmızı halıda soruları yanıtlarken depremlerden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren oyuncu, "Ölü sayıları her geçen gün artıyor. Ne denebilir ki, gerçekten çok üzücü." şeklinde konuştu.

bafta 2023 ödül törenlerin ünlüler mavi kurdele taktı

bafta 2023 ödül törenlerin ünlüler mavi kurdele taktı

DESTEKLERİNİ GÖSTERDİLER

En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Tar filminin başrol oyuncusu Cate Blanchett de mavi kurdele takan isimler arasında yer aldı. Röportaj esnasında Mescal'in yanına gelen Blanchett'in arkadaşının kurdelesine dokunarak teşekkür ettiği görüldü.

"All Quiet On The Western Front" (Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok) filminin yönetmeni Edward Berger, "The Banshees of Inisherin" filminin başrol oyuncusu Colin Farrell, "Everything Everywhere All at Once" (Her Şey Her Yerde Aynı Anda) filminin oyuncularından Jamie Lee Curtis ile Sophie Turner ve Angela Bassett gibi isimler de mavi kurdele takarak depremde hayatını kaybeden insanları andı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak'tan yürek yakan Taha Duymaz paylaşımı: "Keşke görseydin kardeşim..."

Oyuncu Serhat Teoman "Oğlumu kurtardı" diyen depremzede için açıklama yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Serhat Teoman "Oğlumu kurtardı" diyen depremzede için açıklama yaptı

BİR YORUM YAPIN 1

Ouw 1 yıl önce

Allah kimseyi depremle caresizlikle sınamasın