Deprem bölgesinde canla başla çalışan şef Mehmet Yalçınkaya herkese seslendi! "Hiçbir şey..."

MasterChef programının önemli isimlerinden olan Mehmet Yalçınkaya günlerdir deprem bölgesinde depremzedeler için canla başla çalışıyor. Geçtiğimiz günde Gaziantep depremini hisseden Mehmet Şef, sosyal medya hesabından herkese seslendi. Yalçınkaya, "Rehavete kapılmayalım" dedi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Türkiye'yi acı bir sabaha uyandıran 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından Hatay'da meydana gelen 6.4 büyüklüğündeki deprem ülkemizi derinden sarstı. Büyük yıkımların ve can kayıplarının yaşandığı deprem bölgelerine birçok ünlü isimde yardımda bulundu. Sahada yer alan ünlü isimlerden biride MasterChef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya oldu. Ekibini toplayıp depremzedeler için yemek yapan Yalçınkaya, sosyal medya hesabından herkese seslendi.

Mehmet Yalçınkaya GaziantepİLİŞKİLİ HABERMehmet Yalçınkaya Gaziantep'te depreme yakalandı! Korku dolu anları anlattı: "Sağlam hissettik"

Mehmet Yalçınkaya

Mehmet Yalçınkaya

"REHAVETE KAPILACAK DURUMDA DEĞİLİZ"

Uzun bir süredir deprem bölgesinde bulunan Mehmet Yalçınkaya, "Rehavet kapılmayalım Tabii ki iş güç devam etmeli ama elimizden geldiğince devam edelim depremler devam ediyor arkadaşlar" diyen Mehmet Şef konuşmasında "Rehavete kapılacak durumda değiliz en azından bizim sahada gördüğümüz şey bu. Çok rehavetlik bir durum yok yapılacak daha çok iş var. Yüz ifademize gözlerimize bakarsanız ne demek istediğimizi anlarsınız. Burada hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değil" sözleriyle seslendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK  VİDEO;

Mercek bulutları bu sefer Van'da ortaya çıktı! Niğde'de de görülmüştü...

Baretini çıkardığı gibi kafasından dumanlar çıkmıştı! Kulağı koptuğu öğrenildi...

İLİŞKİLİ HABER

Baretini çıkardığı gibi kafasından dumanlar çıkmıştı! Kulağı koptuğu öğrenildi...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

misafir 1 yıl önce

Devletimiz halleder. Sen geri dönebilirsin Mehmet şef.