Tolgahan Sayışman'dan destek mesajı: "Halkımızın yanındayız"

Kahramanmaraş ve Hatay'da meydana gelen depremlerden sonra depremden etkilenen çocuklar için yardım çalışmalarını sürdüren ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, "Halkımızın yanındayız" diyerek destek mesajı verdi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'ı etkileyen 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından Türkiye adeta yasa boğuldu. Ülkenin dört bir yanından yardımlar gelirken ünlü isimler de bu zorlu süreçte depremzedelerin yanında oldular. Bu isimlerden biri olan Elveda Rumeli, Lale Devri, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman da depremzede çocuklara destek olmak amacıyla Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği ile depremden etkilenen çocuklar için çalışmalarını sürdürüyor.

Tolgahan Sayışman

Tolgahan Sayışman

BarbarosİLİŞKİLİ HABERBarbaros'un Hızır Reis'i Tolgahan Sayışman hastanelik oldu!

"HALKIMIZIN YANINDAYIZ"

Sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yapan Sayışman, "Depremzedelerimize ulaştırmak için derneğimize yapmış olduğunuz her türlü yardım için minnettarız. Depremin ilk anından itibaren insani yardımlarımızın yanı sıra bu hafta sonu da Kahramanmaraş ve Hatay giden Ar-Ge ekibimizle beraber yaşananları takip etmeye devam ediyoruz. Gerçek anlamda ihtiyaç listemizi hazırlayıp, halkımızın yanında olmaya yola çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Tolgahan Sayışman destek

Tolgahan Sayışman destek

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yasemin Sakallıoğlu deprem bölgesine giderek gönüllü aşçılık yaptı! "...Devamlılık sağlansın"

Pelin Akil'den deprem sonrası yine duygulandıran paylaşım! "Hak görmüyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil'den deprem sonrası yine duygulandıran paylaşım! "Hak görmüyorum"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0