Pelin Akil'den deprem sonrası yine duygulandıran paylaşım! "Hak görmüyorum"

Kahramanmaraş ve Hatay'da meydana gelen depremlerin ardından sosyal medya hesabından duygusal paylaşımda bulunan ünlü oyuncu Pelin Akil, yaptığı yeni paylaşımla yine duygularını paylaştı.

Türkiye, merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan, 7,7 ve 7,6 şiddetindeki, 11 ili etkileyen iki büyük depremle ve 2 hafta sonrasında medyana gelen merkez üssü Hatay Defne ve Samandağ olan 6,4'lük ve 5,8'lik depremlerle tam anlamıyla Asrın Felaketini yaşadı. 40 binin üzerinde kişinin hayatını kaybettiği ve binlerce insanın evsiz kaldığı bu zor günler herkesi derinden etkiledi. Arka Sıradakiler, Seksenler, Suskunlar, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde yer alan ünlü oyuncu Pelin Akil de bu zorlu dönemde duygularını sosyal medya hesabı üzerinden dile getirdi.

Pelin Akil

Pelin Akil

Pelin Akil trafikte yaşadığı dehşeti paylaştı! İLİŞKİLİ HABERPelin Akil trafikte yaşadığı dehşeti paylaştı! 'Mezara mı götüreceksin' deyip küfür etti

"HAK GÖRMÜYORUM"

Art arda yaşanan deprem felaketlerinin ardından sosyal medya hesabından duygu durumunu paylaşan Akil, bu paylaşımıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Ben mi nasılım? Özellikle akşam olunca uyku ilaçları+ yatıştırıcı çaylarla birlikte hala uyuyamayan, evde en son uyuyan kişi olmaktan son derece korkan, uykuya şans eseri dalarsam da 04:00 civarlarında uyanıyorum, ya kabuslarla, ya da aniden avize sallanıyor mu diye dik dik tepeye kitlenip bakarak ve hava aydınlanana kadar öylece kalarak. Sonra üstüm örtülüyse üşüsem de açıyorum neden? Çünkü hak görmüyorum, şanslıysa çadırı o da varsa üşüyerek uyumaya çalışan onda depremzede varken…Uyandıktan sonra da deprem bekliyorum, beklenir mi ya deprem? Hadi oldu, hadi şanslıysak kurtulduk bir şekilde, kurtulmak? İstanbul yangın yeri… Yollar binalardan kapanmış, ulaşım yok, telefon çekmiyor, açlık, sefalet, şiddet, öfke… Kurtuluş mu olur bu? O zaman şuraya biraz uyku çizelim. Hoop gittim ben, 04:00 gibi görüşürüz, sonrası mı? Sonrasını biliyorsunuz işte!"

Pelin Akil paylaşımı

Pelin Akil paylaşımı

"SICAK YATAĞINDAN UTANMAK..."

Pelin Akil aynı zamanda yaptığı bir diğer paylaşımda "Bu saatte aniden uyanıp, sokakta üşüyenleri düşünüp uyuyamamak, sıcak yatağından utanmak. Her an aynı durumda olabileceğimiz hissi... Yalnız olmadığımı biliyorum." ifadelerine yer verdi.

Pelin Akil deprem paylaşımı

Pelin Akil deprem paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yasemin Sakallıoğlu deprem bölgesine giderek gönüllü aşçılık yaptı! "...Devamlılık sağlansın"

Tolgahan Sayışman'dan destek mesajı: "Halkımızın yanındayız"

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman'dan destek mesajı: "Halkımızın yanındayız"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0