Herkes onu  Bizimkiler dizisinden tanıyordu! Ayşe Kökçü'den şoke eden Kenan Işık itirafı

Armağan Çağlayan’a konuk olan Ayşe Kökçü, Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile hafızalara kazınan ünlü isim Kenan Işık ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bir apartmanda yaşayan ailelerin kendi aralarında ve çevreleriyle yaşadıkları ilişkileri anlatan 'Bizimkiler dizisindeki 'Nazan' karakteriyle tanınan Ayşe Kökçü, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hep uzun süreli işlerde çalıştığını belirten oyuncu, Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile hafızalara kazınan ünlü isim Kenan Işık ile ilgili "Kenan Işık geldi ve 9 sene gibi bir süre içerisinde bana rol verilmedi." diyerek şaşırtan açıklamalarda bulundu. 

“İLK ZAMANLARDA TUTMADI”

Bizimkiler dizisi ile ilgili açıklama yapan Ayşe Kökçü “Dizi inanılmaz bir yere çıktı. İlk zamanlarında hiç tutmadı hatta karikatürler vardı. Sonra dizide büyük bir patlama oldu. En son Show TV'deyken kalktı. Bu reytingler ile baş edemedi” dedi.

“BANA ROL VERİLMEDİ”

Usta oyuncuya “Şehir Tiyatroları’nı bir dönem yöneten Kenan Işık bazı kişisel ilişkileri nedeniyle bana iyi roller vermedi” cümlesinin hatırlatılması üzerine şaşırtan itiraflarda bulundu.

Kökçü açıklamasına “Gencay Hanım Kenan Işık'tan daha önce Genel Sanat Yönetmeni’ydi. Sonra Kenan Işık geldi ve 9 sene gibi bir süre içerisinde bana rol verilmedi. Ben sadece Lüküs Hayat oynadım. Benim yaşımın en verimli zamanlarıydı onlar. Öyle yaptı Kenan, niyeyse onu da bilemedim” cümleleri ile devam etti.

“ALLAH ŞİFA VERSİN”

Ayşe Kökçü, “Allah şifa versin. Böyle bir şey yaşadık. Ama önemli değil. O gitti biz gene işimize devam ettik. Kim gelip kim giderse şov devam ediyor” dedi.

Devrim Özkan deprem sonrası toparlanamadı! "Normalde dönemiyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Devrim Özkan deprem sonrası toparlanamadı! "Normalde dönemiyorum"
Acun Ilıcalı İstanbul'da duramadı! Acun Ilıcalı koşarak oraya gitti, Mehmet Yalçınkaya paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı İstanbul'da duramadı! Acun Ilıcalı koşarak oraya gitti, Mehmet Yalçınkaya paylaştı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0