Acun Ilıcalı İstanbul'da duramadı! Acun Ilıcalı koşarak oraya gitti, Mehmet Yalçınkaya paylaştı

Depremzedeler için düzenlenen bağış gecesiyle adından söz ettiren Acun Ilıcalı, MasterChef ekibinin yemek dağıttığı alanı ziyaret ederek orada bulunan depremzedelere moral verdi.

Depremin ilk günlerinden beri MasterChef ekibiyle depremzedelere yemek yapan Şef Mehmet Yalçınkaya, bölgelerdeki durum hakkında sık sık paylaşımlar yapıyor. Mehmet Şef son olarak Acun Ilıcalı'nın ziyaretini paylaştı ve teşekkür etti. Ilıcalı ekibin yemek dağıttığı alanı ve deprem bölgesini ziyaret etti.

"HER ŞEYİMİZLE İLGİLENDİ"

Şef Mehmet Yalçınkaya, o anları takipçileriyle paylaşarak, "Deprem bölgesinde olduğumuz sürece Acun Ilıcalı her şeyimizle ilgilendi. Bugün de ziyaretimize geldi" ifadelerini kullandı. Yalçınkaya'nın paylaşımında; depremzedelere yemek yapan ekipte bulunan MasterChef Türkiye eski yarışmacılardan Şeyma Müjdeci, Burak Kaya, Tahsin Küçük, Serhat Doğaramacı ve Sergen Özen de yer aldı.

Çinli arama kurtarma ekibinin vedalaşması duygu dolu anlar!

İLİŞKİLİ HABER

Çinli arama kurtarma ekibinin vedalaşması duygu dolu anlar!
Herkes onu  Bizimkiler dizisinden tanıyordu! Ayşe Kökçü'den şoke eden Kenan Işık itirafı

İLİŞKİLİ HABER

Herkes onu Bizimkiler dizisinden tanıyordu! Ayşe Kökçü'den şoke eden Kenan Işık itirafı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

ataberg 1 yıl önce

evet aadından çok söz ettirdi. cimriliğiyle rezil oldu... sadaka verir gibi yardım etöese daha iyi...

Mustafa Akın 1 yıl önce

Kendini göstermek zorunda. Yoksa ayıp olur.

Mehmet DOĞAN 1 yıl önce

Tebrikler Ilıcalı, tebrikler Mehmet Bey ve Mastır Şef ekibi