Devrim Özkan deprem sonrası toparlanamadı! "Normalde dönemiyorum"

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili sarsan şiddetli depremler, binlerce yıkım ve can kayıpları yaşattı. Asrın felaketi olarak tarihe geçen depremler milyonlarca vatandaşta kaygı ve strese sebep olurken ünlü oyuncu Devrim Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla psikolojik olarak ne durumda olduğunu anlattı.

Önce Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'da büyük hasara ve can kayıpları yaşattı. Tüm Türkiye'nin acısı tazeyken 20 Şubat tarihinde Hatay'ı sallayan iki şiddetli depremler milyonlarca vatandaşı kaygıya sürükledi. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrol oyuncusu Devrim Özkan, yaşanan felakete ilişkin sosyal medya hesabından duygularını dile getirdi. Psikolojik olarak çok fazla etkilediğini söyleyen Özkan, on binlerce kişinin vefat ettiği deprem sonrası normale dönemediğini belirtti.

Devrim Özkan

Devrim Özkan

Tolgahan SayışmanİLİŞKİLİ HABERTolgahan Sayışman'dan destek mesajı: "Halkımızın yanındayız"

"BU TRAVMAYI NASIL ATLATACAĞIMIZI BİLMİYORUM"

Devrim Özkan, "Ben normale dönemiyorum. Bu travmayı nasıl atlatacağımızı bilmiyorum. Öyle çalışıyorum, gündelik işlerimi yapıyorum ama olmuyor beynim durumu hâlâ reddediyor. Uyuyamıyorum. Sıçramaktan yoruldum. Üzülmekten, yetememekten yoruldum. Allah'ım umarım bir daha böyle bir acıyı asla yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yasemin Sakallıoğlu deprem bölgesine giderek gönüllü aşçılık yaptı! "...Devamlılık sağlansın"

Herkes onu  Bizimkiler dizisinden tanıyordu! Ayşe Kökçü'den şoke eden Kenan Işık itirafı

İLİŞKİLİ HABER

Herkes onu Bizimkiler dizisinden tanıyordu! Ayşe Kökçü'den şoke eden Kenan Işık itirafı

BİR YORUM YAPIN 0