Murat Boz'dan deprem sonrası fırsatçılarına zehir zemberek sözler: Bu nasıl bir sınavdır!

Deprem bölgesine yaptığı yardımlarla adından söz ettiren şarkıcı Murat Boz, bu zorlu günlerde fırsatçılık peşine düşen ev sahiplerini yerden yere vurdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Boz, "Bu nasıl bir sınavdır böyle!" diyerek tepki gösterdi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde büyük yıkımlara neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Binlerce konutun yıkıldığı ve can kayıplarının yaşandığı bölge için yardım çalışmaları devam ederken depremzedeler de başka şehirlere taşınmaya başladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden kareler

Kahramanmaraş merkezli depremlerden kareler

Yaşadıkları tüm anıları geride bırakarak yeni bir hayat kurmaya çalışan depremzedelere birçok kişi destek olmaya çalışırken bazı kişiler de 'fırsatçılık' peşine düştü. Depremi fırsat bilerek kira fiyatlarına rekor artışlar yapan kişilere karşı sessizliğini bozan Murat Boz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ateş püskürdü.

Murat Boz

Murat Boz

"BU NASIL BİR SINAVDIR"

Instagram hesabından paylaşım yapan Boz, "Depremi fırsat bilip kiraları 2-3 katına çıkaran ev sahipleri, depreme gönüllü giden işçilerin işine son veren şirketler, kuruluşlar... Yorum yapamıyorum, bu nasıl bir sınavdır" ifadelerini kullandı.

Murat Boz

Murat Boz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Talha Bora Öge'nin depremden aylar öncesi söyledikleri yeniden gündeme geldi!

Fırsatçılar Vahide Perçin'i hedef aldı! Sahte hesap açıp dolandırıcılık yaptılar

İLİŞKİLİ HABER

Fırsatçılar Vahide Perçin'i hedef aldı! Sahte hesap açıp dolandırıcılık yaptılar
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0