Fırsatçılar Vahide Perçin'i hedef aldı! Sahte hesap açıp dolandırıcılık yaptılar

Oktay Kaynarca'nın ardından Vahide Perçin adına da sahte hesap açan 'deprem fırsatçıları' bağış toplama adı altında insanları dolandırmaya çalıştı. Durumu fark eden Altan Gördüm sosyal medya hesabından takipçilerini uyardı.

"Asrın Felaketi" olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından dört bir yandan yardımlar toplanırken bazı kişiler bu zorlu günlerde fırsatçılık peşine düştü. Son olarak Oktay Kaynarca adına açılan sahte TikTok hesabından 'bağış toplama' adı altında dolandırıcılık yapmaya çalışan fırsatçılar şimdi de ünlü oyuncu Vahide Perçin'i hedef aldı. 

Vahide Perçin

Vahide Perçin

Vahide Perçin adına açılan sahte hesabı eski eşi Altan Gördüm fark ettiği anda uyarıda bulundu. Twitter hesabından sahte hesabı paylaşan Altan Gördüm, "Arkadaşlar dikkat! Bu hesap bir sahtekâr tarafından yönetiliyor. Şu anda da depremzedeler için yardım topluyor… Şikayet edin ve itibar etmeyin" ifadelerini kullandı.

Vahide Perçin adına açılan sahte hesap

Vahide Perçin adına açılan sahte hesap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Talha Bora Öge'nin depremden aylar öncesi söyledikleri yeniden gündeme geldi!

Murat Boz'dan deprem sonrası fırsatçılarına zehir zemberek sözler: Bu nasıl bir sınavdır!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Boz'dan deprem sonrası fırsatçılarına zehir zemberek sözler: Bu nasıl bir sınavdır!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0