Murat Boz'dan alkışlanacak hareket! Doğum gününü TEV'e bağışladı

7 Mart'ta 42. yaşını kutlayacak olan ünlü şarkıcı Murat Boz'dan depremzedeler için anlamlı destek geldi. Boz, depremzede çocukların eğitimine destek vermek için doğum gününde anlamlı bir kampanya başlattı.

6 Şubat 2023, saat sabaha karşı 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7,7 ve dokuz saat sonrasında meydana gelen 7,6 şiddetindeki depremlerle Türkiye kelimenin tam anlamıyla "Asrın Felaketi"ni yaşadı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen bu iki büyük deprem 11 ilde büyük yıkımlara ve can kayıplarına sebep oldu. Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlar depremin yaralarına sarmak için seferber oldu. Bu seferberliğe katılan ünlü isimler de depremzedeler için el birliğiyle destek verdiler. Bu seferberliğe destek veren isimlerden biri de şarkıları ve klipleriyle hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Murat Boz oldu. Depremzede çocukları unutmayan Boz, bu doğum gününde depremzede çocukların eğitimine destek vermek için herkesin içini ısıtan bir kampanyaya imza attı.

Murat Boz

Murat Boz

Murat BozİLİŞKİLİ HABERMurat Boz'dan deprem sonrası fırsatçılarına zehir zemberek sözler: Bu nasıl bir sınavdır!

DOĞUM GÜNÜNÜ TEV'E BAĞIŞLADI!

Geçtiğimiz günlerde, deprem sonrası ortaya çıkan fırsatçılığa isyan eden Murat Boz'dan depremzede çocuklar için alkışlanacak bir hareket geldi. 7 Mart'ta 42 yaşına girecek olan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Umudun Yanında' burs fonu ile afetzede gençlerimizin umutlarının ve eğitimlerinin yarıda kalmaması için bu doğum günümü Türk Eğitim Vakfı'na bağışlıyorum" ifadelerini kullanarak doğum gününü depremzede çocukların eğitimine bağışladığını açıkladı.

Murat Boz

Murat Boz

"... KALABALIKLAŞTIKÇA GÜÇLENDİĞİMİZ ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma şu notu düştü:

"Umudun Yanında
Her güne yeni umutlarla başlamamız gereken, kalabalıklaştıkça güçlendiğimiz zor günlerden geçiyoruz.

Bu doğum günümde afetzede öğrencilerimizin eğitimine umut olmak için TEV’de başlattığım destek kampanyama tüm dostlarımı ve sevenlerimi davet ediyorum.

Link’e profil’den ulaşabilirsiniz."

Murat Boz TEV paylaşımı

Murat Boz TEV paylaşımı

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0