Nusret'ten takdirlik hareket! Deprem için gökyüzünden yardım çağrısı yaptı

Yaptığı saltbae (tuzlama) hareketiyle ünü dünyayı aşan ünlü fenomen geçtiğimiz günlerde yaşanan deprem felaketi sonrası harekete geçip afet bölgesine onlarca tır gönderip yemek dağıtımı yapmıştı. Ünlü kasap Nusret son hareketiyle herkesin gönlünü fethetti. AFAD'A 25 milyon yardım bağışı yapan Nusret bu defa deprem yardım çağrısını gökyüzünden yaptı.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası bütün ünlüler harekete geçti. Depremi duyar duymaz harekete geçen ünlü işletmeci Nusret, afet bölgesine onlarca TIR gönderip, önce yiyecek ve gıda yardımında bulunmuş, ardından mobil aracıyla her gün 5 bin kişiye yemek dağıtımı yapmıştı. Sosyal medyadan da açıklama yapan Nusret "Birlik ve beraberlik zamanı. Devlet-millet el ele" diyerek AFAD'a da 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıklamıştı.

Nusret

Nusret

SON HAREKETİYLE ÖVGÜ TOPLADI!

İlk günden beri tüm imkanlarını seferber eden ünlüler arasında yer alan Nusret,  Amerika'nın Miami şehrinde ilginç bir yardım çağrısında bulundu. Ünlü fenomen uçakla gökyüzüne "Hep for Turkiye #saltbea" yazdırdı.

Nusret bu anların videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Sahilde bulunan yüzlerce kişinin dikkatini çeken fenomen bu hareketiyle övgüler topladı. İşte o görüntüler;

Mehmet Yalçınkaya'dan Konya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür! "Muhteşem bir iş çıkardılar"

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Yalçınkaya'dan Konya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür! "Muhteşem bir iş çıkardılar"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

net 1 yıl önce

dilencilik yapmayı bırakın

Hknslh 1 yıl önce

dilenciliktir bu başka bir şey değil.

misafir 1 yıl önce

maşaallah. Nusret Seni seviyoruz.

batmanlı kürd 1 yıl önce

tebrikler