Mehmet Yalçınkaya'dan Konya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür! "Muhteşem bir iş çıkardılar"

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketlerinin ardından ilk günden beri sahada yer alan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'dan, Hatay'da hizmetleri ile gönüllere giren Konya'nın Başkanlarına teşekkür mesajı geldi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından gerek ünlü isimler ve vatandaşlar gerekse yardım kuruluşları ve belediyeler ilk günlerden beri deprem bölgelerinde yerlerini aldı. Bu isimlerden biri de ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'ydı. Yalçınkaya, kendisi gibi ilk günden beri Hatay'da çok sayıda personel ve ekipmanla hizmet veren Konya Büyükşehir, Karatay, Selçuklu ve Meram Belediye Başkanları ile Konya Konteyner Kentte bir araya geldi. Şef Yalçınkaya, hizmetleri ile gönüllerde yer edinen Konya'nın başkanlarına tebrik ve teşekkür mesajı yayınladı.

Mehmet Yalçınkaya ve Konya başkanları

Mehmet Yalçınkaya ve Konya başkanları

Mehmet Yalçınkaya gönülleri fethetti! Görme engelli depremzedeye MasterChef önlüğü giydirdiİLİŞKİLİ HABERMehmet Yalçınkaya gönülleri fethetti! Görme engelli depremzedeye MasterChef önlüğü giydirdi

"TÜM BAŞKANLARA HELAL OLSUN"

Sosyal medya hesabından başkanlar ile çekildiği kareyi paylaşan Yalçınkaya "Hatay’da Muhteşem bir iş çıkardılar. Başta Konya Büyük Şehir başkanı Sn. Uğur İbrahim Altay olmak üzere tüm başkanlara helal olsun.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet PEKYATIRMACI

Karatay Belediye Başkanı Hasan KILCA

Meram Belediye Başkanı Mustafa KAVUŞ" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ALTAY: PLANIMIZLA SAHA ÇALIŞMAMIZ EŞ ZAMANLI İLERLİYOR

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Hatay Konya Konteyner Kent’te gelinen son noktayı inceledik. Planımızla saha çalışmamız eş zamanlı ilerliyor. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Selçuk Bayraktar'dan Kadınlar Günü mesajı! "Her daim elini taşın altına koymaktan çekinmeyen bütün kadınlarımızın..."

Nusret'ten takdirlik hareket! Deprem için gökyüzünden yardım çağrısı yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Nusret'ten takdirlik hareket! Deprem için gökyüzünden yardım çağrısı yaptı
Şarkıcı Irmak Arıcı Hatay'da gönülleri fethetti!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Irmak Arıcı Hatay'da gönülleri fethetti!
Necmettin Erbakan'la Kılıçdaroğlu'nu bir tutanlara Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan sert tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Necmettin Erbakan'la Kılıçdaroğlu'nu bir tutanlara Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan sert tepki!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0