Şarkıcı Irmak Arıcı Hatay'da gönülleri fethetti!

Geçtiğimiz günlerde yaşanan deprem felaketi sonrası şarkıcı Irmak Arıcı yapımcı menajer Murat Işılak ile önce Elbistan sonra Hatay'ın Orhanlı ilçesine giderek oradaki depremzedeleri ziyaret etti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen depremler sonrası sanat camiası seferber oldu. Türkiye'nin her yerinden depremzedeler için yardım kampanyaları devam ederken ilk günden beri yardımları eksik etmeyen şarkıcı Irmak Arıcı yapımcı menajer Murat Işılak ile Hatay'ın Orhanlı ilçesine gitti.

Şarkıcı Irmak Arıcı Hatay

Şarkıcı Irmak Arıcı Hatay

"UNUTMAYALIM, UNUTTURMAYALIM"

Depremzedeleri ziyaret eden Arıcı, "Kendi gözlerimle gördüm ki herkes elinden geleni yapmış ve yapmaya devam ediyor. Allah destek veren herkesten razı olsun" diyen Arıcı, sözlerine şöyle devam etti: "Bugün Hatay'da birbirinden güzel ve hayat dolu çocuklarla tanıştım. Kütüphane oluşturmak için daha fazla konteynere ihtiyaçları var. Elimizden geleni hep birlikte yapabiliriz. Unutmayalım, unutturmayalım." açıklamasında bulundu.

Şarkıcı Irmak Arıcı ElbistanİLİŞKİLİ HABERŞarkıcı Irmak Arıcı Elbistan'da gönüllere dokundu!

Şarkıcı Irmak Arıcı Hatay

Şarkıcı Irmak Arıcı Hatay

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ

Çocuklara şarkılar söyleyen Arıcı, onlara oyuncaklar hediye etti. Arıcı, Hatay'a koordinatör vali olarak görevlendirilen Burdur Valisi Ali Arslantaş ile buluşup depremin ilk gününden bugüne kadar yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı. Ardından AFAD Koordinasyon Merkezini ve Hatay valisini ziyaret etti.

Şarkıcı Irmak Arıcı Hatay

Şarkıcı Irmak Arıcı Hatay

Mehmet Yalçınkaya'dan Konya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür! "Muhteşem bir iş çıkardılar"

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Yalçınkaya'dan Konya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür! "Muhteşem bir iş çıkardılar"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0