Ebru şallı ve eşi Uğur Akkuş boşanıyor mu? Şallı cephesinden açıklama

Geçtiğimiz aylarda eşini darp ettiği iddiasıyla gündem olan iş insanı Uğur Akkuş ve Ebru şallı büyük kriz yaşıyor. 4 yıllık eşi Uğur Akkuş'la boşanacağı iddia edilen Ebru Şallı açıklama yaptı. İşte konu hakkında ünlü ismin yaptığı açıklama...

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, iki yıllık birlikteliklerini 2019'da evlilikle taçlandırmıştı. Bir dönem evliliklerinde kriz yaşadıkları ve boşanacakları iddia edilen çift, geçen aylarda da darp iddiasıyla gündeme gelmişti.

ÜNLÜ ÇİFT BOŞANMA KARARI ALDI MI?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçmişte yaşadıkları krizleri atlatan ancak beraberliklerine bir şans daha veren çiftin bu kez fikir ayrılıkları sebebi ile boşanma noktasına geldikleri iddia edildi. Şallı'nın evliliğini bitirmek için harekete geçtiği de konuşulanlar arasında.

Ebru Şallı ve Uğru Akkuş boşanıyor

Ebru Şallı ve Uğru Akkuş boşanıyor

EBRU ŞALLI'DAN SON AÇIKLAMA!

Oğlu Pars’ın 3’üncü ölüm yıldönümünde Etiler'de görüntülenen Şallı, uzun zaman sonra boşanma haberleri ile ilgili açıklama yaptı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim "Şu anda ayrılık yok. Devam ediyoruz. Ben sürekli böyle anılmak istemiyorum. Lütfen beni de anlayın. Bir durum olursa bilginiz olacaktır.” açıklamasında bulundu.

EBRU ŞALLI'DAN İLK AÇIKLAMA!

Ebru Şallı çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Şallı ''Çıkan haberlere bunları yazmak istedim. Henüz açılmış, herhangi bir boşanma davası yoktur. Her evlilikte olduğu gibi zaman zaman bizde fikir ayrılıkları yaşıyoruz. Hepsi bu. Her şeyin hayırlısı olsun'' ifadelerini kullandı.

UĞUR AKKUŞ'TAN AÇIKLAMA!

İş insanı Akkuş sosyal medya hesabından boşanma haberlerine ceva verdi. İşte o paylaşım;

"Tekrar altını çizerek belirtiyorum boşanma haberleri yalan, evleri ayırdığımız yalan, boşanma hazırlığında olduğumuz yalan, herkes işine baksın"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ekranlara geri dönen Kerem Bursin set paylaşımı yaptı! Çektiği video ile...

Kedi beslediği için komşusuyla kavga ettiği iddia edilmişti! Nesrin Cavadzade'den jet açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Kedi beslediği için komşusuyla kavga ettiği iddia edilmişti! Nesrin Cavadzade'den jet açıklama
Gülben Ergen takipçisinin sorusunu yanıtladı! Seda Sayan'la aralarındaki duruma açıklık getirdi

İLİŞKİLİ HABER

Gülben Ergen takipçisinin sorusunu yanıtladı! Seda Sayan'la aralarındaki duruma açıklık getirdi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0