Kedi beslediği için komşusuyla kavga ettiği iddia edilmişti! Nesrin Cavadzade'den jet açıklama

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade'nin yaşadığı apartmanın içerisinde beslediği 15 kedi nedeniyle komşusuyla kavga ettiği iddia edilmişti. Sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan oyuncu, iddiaları yalanladı.

"Bizim Hikaye", "Yasak Elma" ve son olarak "Üç Kuruş" dizisindeki başarılı performansıyla gündeme gelen Nesrin Cavadzade, 6 ay önce 16 yıllık kedisi Çiko ve kısa bir zaman sonra da Api'yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştı. Acısını dindirmek için Arnavutköy'deki evinin çevresinde bulunan minik dostları beslemeye başlayan ünlü oyuncu yaklaşık 15 kediyi apartmanın içinde beslemeye başladı.

Nesrin Cavadzade

Nesrin Cavadzade

Kedilerden rahatsız olan komşusunun yönetime şikayette bulunmasıyla kavga ettiği iddia edilen Cavadzade'nin komşusuyla ilk olarak sözlü tartışmaya girdiği ve gerilimin arttığı ileri sürülmüştü. 

Nesrin Cavadzade ve kedileri

Nesrin Cavadzade ve kedileri

"KOMŞULARIMLA HAYVANLARA DUYARLIYIZ, KİMSEYLE KAVGA ETMEDİM"

Konu hakkında açıklamada bulunan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları kesin bir dille reddetti. "Hakkımda çıkan haberler tamamen asılsızdır." diyerek sözlerine başlayan ünlü yıldız, şöyle konuştu:

"Apartman içinde beslediğim kedi sayısı sıfırdır. Site bahçesinde komşularımla bütün hayvanlara duyarlı davranıyoruz, sadece kedilere değil. Zaten insana yakışan da budur. Geçen hafta beslediğimiz kedilerden birinin başına çok kötü bir şey geldi. İçimizden birileri onu alakasız bir semtte ölüme terk etti, biz de yoğun çabalar sonunda onu bulduk ve sahiplendirdik. Kimse ile kavga etmedim fakat çocuk ve hayvan istismarı, kötü muamele karşısında her zaman tereddütsüz bir şekilde pozisyon alacağımı saygıyla bilgilerinize sunmak isterim. Herkese güzel günler diliyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yürekleri burkan fotoğraf! "Nerden bildin depremzede olduğumu?"

Ebru şallı ve eşi Uğur Akkuş boşanıyor mu? Şallı cephesinden açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Ebru şallı ve eşi Uğur Akkuş boşanıyor mu? Şallı cephesinden açıklama
Kayahan’ın kızı Beste Açar'dan şaşırtan uzaylı açıklaması: "12-13 yaşlarındayken..."

İLİŞKİLİ HABER

Kayahan’ın kızı Beste Açar'dan şaşırtan uzaylı açıklaması: "12-13 yaşlarındayken..."
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0