Hasan Can Kaya'ya TEKNOFEST'ten "Abaküslü" cevap! Birincilik elde eden Fırat Üniversitesi...

Konuşanlar adlı programın sunuculuğunu üstlenen komedyen Hasan Can Kaya'nın Fırat Üniversitesi üzerinden yaptığı espri büyük tepki toplamış, konu yargıya taşınmıştı. Konuyla ilgili olarak TEKNOFES'te birincilik elde eden Fırat Üniversitesi öğrencilere Kaya'ya abaküslü göndermede bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dijital medya platformu olan Exxen üzerinden yayınlanan talk-show programı Konuşanlar'ın sunucusu komedyen Hasan Can Kaya, konuklarından birine sorduğu "Ne mezunusun?" sorusuna aldığı "Elazığ, Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum" cevabına verdiği tepki yüzünden yargılık olmuştu. Kaya'nın, konuğun cevabına karşılık olarak "Elazığ Bilgisayar Mühendisliği... Bilgisayar yok ama. Bu çocukların abaküsü var ya, onunla yapıyorlar" demesinin üzerine konuyla ilgili olarak Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'ndan tepki gelmişti. Komedyene bir tepki de Fırat Üniversitesi öğrencilerinden geldi.

Hasan Can Kaya

Hasan Can Kaya

Hasan Can KayaİLİŞKİLİ HABERHasan Can Kaya'ya büyük tepki! "Elazığ" esprisi yargıya taşınıyor

TEKNOFES'TEN ABAKÜSLÜ CEVAP!

Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü komedyen Hasan Can Kaya'ya en iyi cevap Elazığ Fırat Üniversitesi öğrencilerinden geldi. Tarım Teknolojileri alanında birincilik, 'TÜBA Doktora Bilim Ödülleri' alanında ise üçüncülük elde eden Fırat Üniversitesi öğrencileri TEKNOFEST'te çekildikleri karede stantlarına abaküs koyarak Kaya'ya göndermede bulundu.

Fırat Üniversite öğrencilerinden abaküslü gönderme

Fırat Üniversite öğrencilerinden abaküslü gönderme

"SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM"

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Üniversitemiz öğrencileri TEKNOFEST yarışmalarında Tarım Teknolojileri alanında birincilik ve TÜBA TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri alanında da üçüncülük elde etme başarısını göstermiştir. Danışman hocalarımızı ve sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullanarak tebrik mesajını yayınladı.

HASAN CAN KAYA'NIN TEPKİ TOPLAYAN O SÖZLERİ:

Galatasaray'a küfürler yağdıran Ertan Saban'dan açıklama geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Galatasaray'a küfürler yağdıran Ertan Saban'dan açıklama geldi!
İsrail Bayrağını direkten söküp atan karga! O anlar işte böyle kaydedildi

İLİŞKİLİ HABER

İsrail Bayrağını direkten söküp atan karga! O anlar işte böyle kaydedildi
Yine istek parça cinayeti! Kadıköy'de sahilde şarkı söyleyen genç...

İLİŞKİLİ HABER

Yine istek parça cinayeti! Kadıköy'de sahilde şarkı söyleyen genç...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 8

osman 11 ay önce

Platformda olduğu için konuyu yeni okudum. Bence asıl trajik olan, o öğrencinin kendi okulu ve mesleği için tek kelime tepki koyamayıp gülmesi... yazık çok üzücü.

Hazırcevap 11 ay önce

Adı üstünde adam komedyen. Herkese cevap yetiştirme kaygısından kurtulmak gerek.

Toplam 1 beğeni

abdullah 23 11 ay önce

belden aşağı konuşanların beyinleri de o kadardır.onlar bilgisayardan teknolojiden habersiz sadece onlar için orası vardır,bunlar seviyesiz insanlardır.ağızlarıdan sadece necaset çıkıyor. ağızdan çıkana ve ağıza girene dikkat edeceksin söylediğin her sözün hesabı olacak.

ökkeş 11 ay önce

kim bu kendini komedyen zannedenler de haberini yapıp duruyorsunuz ya .

Asım44 11 ay önce

Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu hocam tebrik ederiz. Bu adamlara masa başında anlayacakları ancak bu dilden cevap vermektir.

Yorumların Tümünü Okuyun