Merve Boluğur imaj tazeledi! Saçlarını kısacık kestiren ünlü oyuncu kendisini kime benzetti?

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Merve Boluğur imajını yeniledi. Saçlarını kısacık kestiren Boluğur, sosyal medya hesabından yeni halini paylaştı. Ünlü oyuncu yeni halini bakın kime benzetti?

Acemi Cadı dizisindeki Ayşegül karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Merve Boluğur özel hayatında istediği mutluluğu bir türlü yakalayamayan isimlerden. Geçirdiği 2 evlilikten ve yer aldığı bir çok başarılı yapımdan sonra ekranlara yeniden döneceğinin sinyalini veren ünlü oyuncu imaj değişikliğine gitti. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıklıkla bahsettiren ve düz, simsiyah saçları ile akıllarda yer edinen Boluğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni imajını takipçileriyle paylaştı.

Merve Boluğur

Merve Boluğur

Merve BoluğurİLİŞKİLİ HABERMerve Boluğur'dan şaşırtan üçüncü evlilik açıklaması! "Şu anda tamamen..."

"KRISTEN İŞİNE BAK..."

Geçtiğimiz günlerde yaz sezonunu açan ünlü oyuncu imajını tazelemeyi de ihmal etmedi. Uzun siyah saçlarını kısacık kestiren ünlü oyuncu yeni halini sosyal medya hesabından "Kristen işine bak kardeşim" notuyla paylaştı. Oyuncu, yeni imajını yabancı aktör Kristen Stewart'ın şimdilerde edindiği yeni tarzına benzetti ve paylaşımının sonuna Stewart'ın görselini koyarak gönderme yaptı.

Merve Boluğur imaj tazeledi

Merve Boluğur imaj tazeledi

Kristen Stewart

Kristen Stewart

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bodrum'da Sıla rüzgarı! Canlı sesiyle "Yan benimle" söyledi

ABD'li oyuncu Stanley Tucci kanserle olan mücadelesini anlattı: Aylarca yemek yiyemedim

İLİŞKİLİ HABER

ABD'li oyuncu Stanley Tucci kanserle olan mücadelesini anlattı: Aylarca yemek yiyemedim
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0