Kate Middleton çocukların imza isteğini reddetmek zorunda kaldı!

Chelsea Çiçek Gösterisi'nde öğrencilerle bir araya gelen Galler Prensesi Kate Middleton, küçük hayranlarının imza isteğini geri çevirmek zorunda kaldı. Kurallara göre imza vermesi yasak olan Middleton, çocukların kalbini kırmamak için ilginç bir yönteme başvurdu.

İngiliz Kraliyet Ailesinin gözde gelini Kate Middleton, önceki günlerde 1912'den beri Londra'nın Chelsea ilçesinde, Chelsea Kraliyet Hastanesi arazisinde Kraliyet Bahçıvanlık Derneği tarafından düzenlenen Chelsea Çiçek Gösterisine katıldı. 5 gün boyunca bahçe gösterisiyle yoğun ilgi gören festivalde öğrencilerle bir araya gelen Middleton, imza isteyen minik hayranlarını kibarca geri çevirmek zorunda kaldı.

Kate Middleton

Kate Middleton

İngiliz Kraliyet kurallarına göre imza vermesi yasak olan Middleton, imza veremeyince çözümü başka bir yolla buldu. İmza isteyen öğrencilere, "Adımı yazamam" dedikten sonra, eğer isterlerse çizim yapabileceğini söyleyen Galler Prensesi, adının Ruby olduğu öğrenilen 7 yaşındaki çocuk için bir çiçek çizdi, bir başka çocuk için ağaç, bir diğeri için de bitki görselleri çizdi.

Chelsea Çiçek Gösterisi

Chelsea Çiçek Gösterisi

Neden imza atmadığını soran bir başka çocuğa, "Adım Catherine. İmzamı atmama izin verilmiyor. Kurallardan biri bu" diyerek yanıt veren Middleton'ın sempatik tavırları herkesin kalbini kazandı. 

Chelsea Çiçek Gösterisinden kareler

Chelsea Çiçek Gösterisinden kareler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Demet Özdemir dizi için şarkı söyledi! Sosyal medya ikiye bölündü

Morgan Wade'den radikal karar! Kanser riskine karşı iki göğsünü birden aldıracak

İLİŞKİLİ HABER

Morgan Wade'den radikal karar! Kanser riskine karşı iki göğsünü birden aldıracak
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0