Morgan Wade'den radikal karar! Kanser riskine karşı iki göğsünü birden aldıracak

Country müzik dünyasının son dönemlerin en başarılı isimlerinden biri haline gelen Morgan Wade, iki göğsünü birden aldırmak için ameliyat masasına yatmaya hazırlanıyor.

"Take Me Away", "The Night", "Left Me Behind" gibi sevilen parçalara imza atan Amerikalı sanatçı Morgan Wade, Page Six'e yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti. Kendisinde meme kanseri riskini artıran mutasyona uğramış BRCA geni bulunduğunu açıklayan ünlü şarkıcı, önümüzdeki kasım ayında iki memesini de aldırmak için ameliyat masasına yatacağını duyurdu. 

Morgan Wade

Morgan Wade

"Bende BRCA geni var. Bu meme kanseri geni. Bu yüzden de kasım ayında her ikisini de aldıracağım" diyen ünlü şarkıcının bu açıklaması yüzde 87 meme, yüzde 50 yumurtalık kanserine yakalanma riski olan Angelina Jolie'nin de aynı yönteme başvurmasını akıllara getirdi.

Morgan Wade ameliyat olmaya hazırlanıyor

Morgan Wade ameliyat olmaya hazırlanıyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Demet Özdemir dizi için şarkı söyledi! Sosyal medya ikiye bölündü

Kate Middleton çocukların imza isteğini reddetmek zorunda kaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Kate Middleton çocukların imza isteğini reddetmek zorunda kaldı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0