CZN Burak babası tarafından dolandırıldığını iddia etmişti! İsmail Özdemir'den açıklama geldi

CZN Burak, Etiler'de adını duyurduğu restoran ile bağını kopardığını ve artık hiçbir şubesinin olmadığını belirtmişti. Bir süredir sorun yaşadığı babası tarafından dolandırıldığı ortaya çıkan fenomen, "Emek hırsızları" diyerek sitem etmişti. İddiaların odağında olan İsmail Özdemir konuya ilişkin açıklama yaparak "Annesinin genlerini almış" dedi.

Dünyanın çeşitli bölgelerinde mekanı bulunan CZN Burak, geçtiğimiz aylarda Etiler'deki mekanıyla ve babasıyla bir bağının olmadığına dair paylaşımda bulunmuştu. Konuyla ilgili herkesin merak ettiği detay ortaya çıktı. İddialara göre fenomenin babası, herkesten habersiz restoranın tüm haklarını yabancı bir iş adamına 41 milyon dolara sattı. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın Burak Özdemir'e destek verdiği öne sürülmüştü.

"Hakkım yeniyor" diyen Burak Özdemir'in bahsi geçen babası İsmail Özdemir konu hakkında şu şekilde konuştu:

İsmail Özdemir

İsmail Özdemir

"ANNESİNİN GENLERİNİ ALMIŞ"

Baba Özdemir, "Hiç alakası yok dolandırmayla... Deprem bölgesindeki yardımları da hep reklam için yaptı içinden gelerek yapmadı. Annesinin genlerini almış babaya karşı düşman ediyor. Sosyal medyasını da ben sağladım, 2 sene öncesine kadar Burak diye bir şey yoktu..." dedi.

CZN Burak

CZN Burak

CZN BurakİLİŞKİLİ HABERCZN Burak'tan bir ilk! Instagram yetkilileri rica etti CZN herkesi şaşırttı

"NE OLMUŞTU"

Instagram hesabından konuya ilişkin açıklama yapan CZN Burak, "CZN Burak restoran sadece Dubai, Katar ve Tacikistan'da var. 3 ay sonra İstanbul'daki ilk restoranımı açacağım. İstanbul'da başka bir restoranım yok. Lütfen çakma, ismimi kullanan emek hırsızlarına paye vermeyin. Zamanı gelince her şeyi açıklayacağım." şeklinde konuştu.

Öte yandan CZN Burak'ın babası ile yaşadığı sorunlardan dolayı İstanbul'da bulunan mekanındaki tüm haklarından çekildiği ileri sürüldü. Bunun üzerine Burak, annesiyle beraber İstanbul'da sıfırdan başlama kararı aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Pelin Akil - Anıl Altan çiftinden ikiz kızlarıyla sevgi dolu anlar! "Aile" notu paylaştı​

Burak Sergen'den nafaka isyanı! "Hapse girmekten korkuyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Burak Sergen'den nafaka isyanı! "Hapse girmekten korkuyorum"

BİR YORUM YAPIN 0