İbrahim Tatlıses'ten radikal evlilik kararı! "Her an evlenebilirim"

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses sosyal medyadan yaptığı paylaşımla şoke etti. 71 yaşında olan Tatlıses "Her an evlenebilirim" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

7 çocuk sahibi olan usta sanatçı İbrahim Tatlıses Her an evlenebilirim açıklamasıyla sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu. özel hayatıyla gündemde düşmeyen 71 yaşındaki usta sanatçının kiminle evleneceği merak konusu oldu.

"HER AN EVLENEBİLİRİM"

Twitter hesabından açıklama yapan ünlü türkücü, "Her an bir sürpriz evlilik yapabilirim çok uzak değil. Teklik Allah'a mahsustur. Etrafım tabi ki kalabalık, biraz kafamı dinlemek istiyorum, kafamı" diyerek herkesi şaşırttı.

İbrahim Tatlıses evleniyor

İbrahim Tatlıses evleniyor

İddialara göre usta sanatçının bir süre önce ayrıldığı ancak unutamadığı kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya geldi.

 

Rap müziğinin efsane ismi Sagopa Kajmer'den 7 milyonluk yatırım!

İLİŞKİLİ HABER

Rap müziğinin efsane ismi Sagopa Kajmer'den 7 milyonluk yatırım!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Türkiye, 8 ay önce

Akli melekelerinin olmadığı kanaatindeyim, bu tür eylemler toplum ahlakı için ballandırılarak haber olmamalıdır. Eşlerinden ölen olmadığını düşünüyorum, harem kurar gibi evlilik yapılmaz. Bu evlilik değil, para ile satın almaktır.

Toplam 1 beğeni

Faruk 8 ay önce

ahı gitmiş beli bükük

Bilo Emmi 8 ay önce

İbrahim bey, yaş 70 iş bitmemiş olabilir ama genç kadınlarla olmaz. Online farklı, herşey farklı. İlla evlenecem diyorsan yaşına başına uygun abdestli namazlı bir abla en güzeli. Bu yaştan sonra teneşir paklar maazallah.