Rap müziğinin efsane ismi Sagopa Kajmer'den 7 milyonluk yatırım!

Rap müziği ile geniş bir kitleye sahip olan Sagopa Kajmer, hız kaybetmeden konserlerine devam ediyor. Magazin gündeminden uzak olan Kajmer'in özel hayatı merak ediliyor. Son olarak yaptığı yatırımla dikkat çeken Sagopa Kajmer, 7 milyon TL değerindeki aracı çok konuşuldu.

Rap müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Sagopa Kajmer, söylediği birçok başarılı müzikler geniş kitlelere hitap etti. Son zamanlarda hız kesmeden konserlerine devam eden Kajmer, Mekanlar, festivaller ve özel etkinlik gecelerinde sevenleri ile buluşuyor. Kazancını yatırım yaparak da değerlendiren usta Rapçi son yatırımı ile dikkatleri üzerine çekti.

Sagopa Kajmer

Sagopa Kajmer

SAGOPA KAJMER'DEN 7 MİLYON TL'LİK YATIRIM 

Günaydın'ın haberinde yer alan bilgiye göre, performansın karşılığında ciddi ücret alan Sagopa Kajmer'in geçtiğimiz günlerde  lüks bir cip satın aldığı ve ünlü bir markaya ait araç için yaklaşık 7 milyon TL ödediği ileri sürüldü.

Aynı zamanda plaka içinde baş harflerinden oluşan 'SGP' yazdırdığı söylendi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Metroda Kur’an-ı Kerim okuyan Şükrü'ye Bilgehanelerdeki hafızlık öğrencilerinden a
 

İbrahim Tatlıses'ten radikal evlilik kararı! "Her an evlenebilirim"

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'ten radikal evlilik kararı! "Her an evlenebilirim"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0