Haluk Bilginer'in kızı yıllar sonra ilk kez görüntülendi! Aşkın Nur Yengi ve Kızı Nazlı...

Haluk Bilginer'in Aşkın Nur Yengi'den olan kızı yıllar sonra ilk kez görüntülendi. Oldukça büyüyen kızı Nazlı herkesi şaşırttı. Genç kızın güzelliği ve annesi Aşkın Nur Yengiye benzemesi ise dikkatlerden kaçmadı. İşte Haluk Bilginer'in kızı Nazlı...

Oyunculuğuyla her zaman adından söz ettirmeyi başaran başarılı oyuncu Haluk Bilginer , 2006 yılında Aşkın Nur Yengi ile yaptığı evlilikle biliniyordu. Uzun sürmeyen evliliklerini 2012 yılında noktalama kararı almışlardı. Çift bu evliliklerinden bir kız çocuğuna sahip olmuştu. 

Haluk BilginerİLİŞKİLİ HABERHaluk Bilginer'e kötü haber! Twitter hesabı çalındı

Gözlerden uzak büyüttükleri Nazlı, geçtiğimiz günlerde ilk kez görüntülendi. Annesine benzetilen Nazlı dikkatleri üzerine çekti. Oldukça büyüyen Nazlı, şimdiki hali ile yoğun ilgi gördü.

Aşkın Nur Yengi ve kızı Nazlı Bilginer

Aşkın Nur Yengi ve kızı Nazlı Bilginer

HALUK BİLGİNER'İN KIZI İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Gören herkesi şaşırtan ve oldukça büyüyen Haluk Bilginer'in kızı Nazlı birçok sosyal medya kullanıcı tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Kızının güzelliği ve annesine olan benzerliği dikkat çekti.

Haluk Bilginer ve kızı Nazlı Bilginer

Haluk Bilginer ve kızı Nazlı Bilginer

Fotoğrafı gören birçok kullanıcı, " Annesinin kopyası", "Haluk Bey kızınız ne kadar büyümüş", "Haluk Bilginer'in kızımı varmış" gibi yorumlarda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kedi ve sahibinin banyo mücadelesi görenleri hayrete düşürdü!

İbrahim Tatlıses gözyaşlarına hakim olamadı! Sahnede öyle bir şey duydu ki...

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses gözyaşlarına hakim olamadı! Sahnede öyle bir şey duydu ki...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0