İbrahim Tatlıses gözyaşlarına hakim olamadı! Sahnede öyle bir şey duydu ki...

Söylediği şarkılarla hafızalardan silinmeyen İbrahim Tatlıses, önceki akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde yer aldı. İmparatora birçok ünlü isimde sahnede eşlik ederken, ünlü sanatçı Gülen'in İbrahim Tatlıses'e söylediği sözler dikkat çekti. Sözler karşısında İbrahim Tatlıses gözyaşlarına hakim olamadı.

Geçtiğimiz günlerde yeniden evleneceğini söyleyerek gündeme gelen İbrahim Tatlıses, önceki akşam yer aldığı Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde yer aldı. Birçok ünlü isimin de imparatora eşlik ettiği anlar müzik severler tarafından büyük ilgiyle dinlendi. Sahnede duygu dolu anlarında yaşandığı anlarda İbrahim Tatlıses gözyaşlarına hakim olamayarak herkesi duygulandırdı.

İbrahim TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses'ten radikal evlilik kararı! "Her an evlenebilirim"

DUYDUKLARI KARŞISINDA SAHNEDE GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, dev orkestra, Mahmut Tuncer, Günel Zeynalova ve Cansever ile müzik sevenlerin kulaklarının pasını sildi. Ünlü sanatçı Gülen'in imparatora söylediği sözler ise duygu dolu anlar yaşattı.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

Gülen, "Kendisi beni sizlere tanıtan kişidir. Ondan daha öğrenecek çok şeyimiz var" sözleri ile Tatlıses gözyaşlarına hakim olamadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kedi ve sahibinin banyo mücadelesi görenleri hayrete düşürdü!​

Haluk Bilginer'in kızı yıllar sonra ilk kez görüntülendi! Aşkın Nur Yengi ve Kızı Nazlı...

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Bilginer'in kızı yıllar sonra ilk kez görüntülendi! Aşkın Nur Yengi ve Kızı Nazlı...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0