Hacı Sabancı'dan hastane ziyareti! Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'yı...

Yunanistan'da geçirdiği tekne kazası sonrasında gündeme gelen Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'yı Hacı Sabancı İstanbul'daki özel bir hastaneye getirildi. Hakan Sabancı'da hastanede ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

Denizde geçirdikleri kaza sonrasında tedavi için İstanbul'a sevk edilen Ali Sabancı ve eşi Vuslat Sabancı, gözetim altında tutuldukları hastanede birçok isim tarafından ziyaretleri gerçekleşmeye başladı. Yakınları ve sevdikleri hastane ziyaretini gerçekleştirirken dikkat çeken isimlerden biride Hacı Sabancı oldu.

Vuslat Doğan Sabancı kim? Vuslat Doğan Sabancı kimin kızı? Kaza geçiren Vuslat Doğan Sabancı...İLİŞKİLİ HABERVuslat Doğan Sabancı kim? Vuslat Doğan Sabancı kimin kızı? Kaza geçiren Vuslat Doğan Sabancı...

Hacı Sabancı

Hacı Sabancı

HACI SABANCI'DAN HASTANE ZİYARETİ

İlk olarak Bodrum'da daha sonra özel bir uçakla İstanbul hastanesine getirilen Ali Sabancı ve eşi, hastanede ameliyata alınmıştı. Gözetim altında tutulan ve sağlık durumlarının iyi olduğu aktarılan Sabancı çiftine yakınları ziyaret etmeye başladı.

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan SabancıİLİŞKİLİ HABERAli Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu nasıl? 48 saat boyunca uyutulmasına...

Bu kapsamda ilk olarak Sabancı ailesinden Hacı Sabancı yer alırken yanında Ömer Sabancı, Özcan Sabancı ile Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Tayfun Demirören ve eşi Reyhan Demirören' de hastane ziyaretlerini gerçekleştirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Genç kadının lüks yaşantılı 'pazar vlogu' gündem oldu!

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0