Ali Sabancı'nın son durumu hakkında yeni gelişme yaşandı! Ali Sabancı' uyanır uyanmaz...

İş dünyasının ileri gelen isimlerinden biri olan Ali Sabancı, ailesi ile gittikleri Yunanistan tatilinde korkunç kaza ile karşılaştı. Yaşanılan olaydan sonra sağlık durumları merak edilen Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu hakkında yeni gelişme yaşandı.

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, tatil için gittikleri Yunanistan'da ağır kaza geçirmişti. Yemek yemek için denize açılan karı-koca zodyakla kayalıklara çarpmıştı. Geçirilen kaza sonrasında bir dizi operasyon geçiren Ali Sabancı'nın sağlık durumu hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Entübe edilen ve bir dizi operasyon işlemi geçiren Ali Sabancı bugün gözlerini açtı.

Vuslat Doğan Sabancı kim? Vuslat Doğan Sabancı kimin kızı? Kaza geçiren Vuslat Doğan Sabancı...İLİŞKİLİ HABERVuslat Doğan Sabancı kim? Vuslat Doğan Sabancı kimin kızı? Kaza geçiren Vuslat Doğan Sabancı...

ALİ SABANCI GÖZLERİNİ AÇTI 

Geçirdiği ameliyatlar sonrasında uyutulma kararı alan Ali Sabancı, gözlerini açtı. Sağlık durumunun iyiye gittiği bildirilen Ali Sabancı, hastanede tedavisine devam ederken gözlerini açar açmaz, Vuslat Doğan Sabancı, çocukları Şevket Emrecan ve Kaan Ali Sabancı ve annesi Zerrin Sabancı ile bir süre görüştü. Ardından Ali Sabancı'nın pazartesi ya da salı günü yoğun bakımdan çıkarılacağı ileri sürüldü.

İş dünyası SabancıİLİŞKİLİ HABERİş dünyası Sabancı'lar için hastaneye akın etti! Hakan Sabancı Ali Sabancı'yı hastanede...

Ali Sabancı gözlerini açtı

Ali Sabancı gözlerini açtı

NE OLMUŞTU?

İstanbul'a özel bir hastaneye sevk edilen ve durumu ağır olan Ali Sabancı'nın vücudunda çok sayıda kırık olduğu ve aort damarına stent takıldığı bildirilmişti. 'Çoklu travma' ameliyatına alındığı söylenen Ali Sabancı'nın tedavisi sürerken eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın yüz travması nedeni ile operasyona alınacağı öğrenilmişti.

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı kazasında gerçek detaylar ortaya çıktı! İLİŞKİLİ HABERAli Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı kazasında gerçek detaylar ortaya çıktı!

ALİ SABANCI'NIN 48 SAAT BOYUNCA UYUTULMASINA KARAR VERİLMİŞTİ

Gerçekleşen ikinci ameliyattan sonra gece 01:00 sıralarında tamamlanan operasyon sonrası Sabancı’ya beyin kanaması şüphesiyle embolizasyon yapıldığı belirtilirken, Ali Sabancı için 48 saat boyunca uyutularak tedavisine devam edilmesine karar kılınmıştı.

Oksijen haberinde yer alan bilgiye göre, eşi Vuslat Doğan Sabancı ise Cuma akşam saatlerinde ameliyata alınmış, yüzünde yaralar olduğu belirtilen Doğan Sabancı, travmatoloji ve plastik cerrahların katıldığı 5.5 saatlik başarılı operasyonun ardından ameliyattan sağlıklı bir şekilde çıkarılmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Karnı burnunda Wilma Elles podyuma çıktı! Kızını kucağına almak için gün sayıyor​

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Ajax 8 ay önce

Normal Vatandaş Olsa Günlerce Haberi Yapılırmıydı ?