Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı kazasında gerçek detaylar ortaya çıktı!

İş insanı Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı ailecek gittikleri Yunanistan tatilinde kabus yaşadı. Zodyak botla kayalıklara çarpan Sabancı ailesi hakkından yeni gelişmeler gün yüzüne çıktı. Kazanın görünmeyen detayları ise dikkat çekti. İşte Sabancı ailesinin geçirdiği kazanın arka yüzü...

Ünlü iş adamı Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı, geçtiğimiz günlerde ailecek çıktıkları tatilde yaşadıkları korkunç kaza ile gündeme geldi. Uzun bir süre herkesi derinden yaralayan kazanın görünmeyen detaylarını SABAH Gazetesi yazarı Hülya Güler kaleme aldı. Basına yansıyan bilgilerin çoğunun yanlış olduğunu belirten Güler, Sabancı ailesinin geçirdiği kazanın görünmeyen kısmını anlattı. İşte Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın geçirdiği kazanın detayları...

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan SabancıİLİŞKİLİ HABERAli Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu nasıl? 48 saat boyunca uyutulmasına...

SABANCILAR'IN TEKNE KAZASIYLA İLGİLİ YENİ BİLGİLER

Ali Sabancı ve eşinin Yunanistan'ın Leros Adası'nda geçen Perşembe akşamı geçirdikleri deniz kazasıyla ilgili kamuoyuna çok sayıda haber yansıdığını ve bu bilgi kirliliğini temizlemek için yazı kaleme aldığını belirten Gazetesi yazarı Hülya Güler, "Kaza, akşam 20.30- 21.00 sularında gerçekleşiyor. Sabancı çiftinin içinde oğulları Şevket Emrecan Sabancı ve Kaan Ali Sabancı'nın de yer aldığı zodyak bot, karanlık ada olarak da tabir edilen kayalıklara çarpıyor. Botun hızlı olduğu bilgisi doğru değil. Botta herhangi bir teknik arıza olup olmadığı araştırılıyor." dedi.

Vuslat Doğan Sabancı kim? Vuslat Doğan Sabancı kimin kızı? Kaza geçiren Vuslat Doğan Sabancı...İLİŞKİLİ HABERVuslat Doğan Sabancı kim? Vuslat Doğan Sabancı kimin kızı? Kaza geçiren Vuslat Doğan Sabancı...

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı zodyak botu ile kayalıklara çarptı

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı zodyak botu ile kayalıklara çarptı

"BOTTAN FIRLAYIP DENİZE DÜŞÜYOR"

Çocuklarının ve iki mürettebatın çarpmanın etkisi ile bottan fırlayıp denize düştüğünü belirten Güler, Ali Sabancı'nın ve eşi, Vuslat Doğan Sabancı'nın botta sıkıştığını çocuklarının bota çıktıklarında kritik durumla karşılaştıklarını belirtti. Çocukların durum karşısında ilk olarak telefonlarını bulduğunu daha sonra ailelerinden birine ulaştığını belirten Güler, "Ailelerine haber verdikten sonraki adım Amerikan Hastanesi'ni aramak oluyor. Neredeyse dakikalar içinde aile üyelerinin bir kısmının kazadan haberi oluyor.

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı tekne kazası müdahale

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı tekne kazası müdahale

Bundan sonraki süreçte çok hızlı hareket ediliyor. Bodrum Amerikan Hastanesi'nden bir ambulans bot yola çıkıyor. Bu arada 5 kişilik bir doktor heyeti de aynı anda yanlarında bir aile üyesiyle birlikte ayrıca yola çıkıyor. Bu esnada Sabancı çiftinin çocukları da başka bir Zodyak bot bulup anne-babasını hastaneye yetiştiriyor." ifadelerini kullandı.

Hacı SabancıİLİŞKİLİ HABERHacı Sabancı'dan hastane ziyareti! Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'yı...

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı tekne kazası

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı tekne kazası

Kritik adımdan sonra bütün ailelerin kazadan haberdar olduğunu söyleyen Güler,  "Ali Sabancı'nın ablası Emine Kamışlı, iş insanı Mehmet Başer'e ulaşıyor. Leros Devlet Hastanesi'ne giden Başer, çiftin genel durumları ile ilgili Aile'ye bilgi veriyor." dedi.

SABANCI ÇİFTİ TÜRKİYE'YE GELENE KADAR BASINA YANSIMADI

Saat 23.30 civarında Amerikan hastanesinin doktorları Leros Devlet Hastanesine yetiştirilen çiftin gerekli tetkiklerin burada yapıldığı ve ameliyata hazırlandığı belirtildi. Yunan doktorlarının ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra Sabancı çifti Türkiye'ye getirilinceye kadar basına açıklanmadığı söylendi.

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı

SABANCI ÇİFTİNTE KALICI BİR HASAR KALDI MI?

Kamuoyuna yansıyan kalıcı hasar hakkında da önemli yere değinen Güler, aldığı haberleri şöyle aktardı;  "Bugünden bir şey söylemek mümkün değil. Bunu şu anda doktorlar bile bilmiyor. Ancak böylesine ciddi bir yaralanmadan 72 saat içinde şu anki sağlık durumuna erişmiş olmaları büyük bir mucize. Bunda ailelerin duaları ve sağlanan sağlık hizmetinin payı büyük." ifadelerini kullandı.

İş dünyası Sabancı'lar için hastaneye akın etti! Hakan Sabancı Ali Sabancı'yı hastanede...

İLİŞKİLİ HABER

İş dünyası Sabancı'lar için hastaneye akın etti! Hakan Sabancı Ali Sabancı'yı hastanede...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 9

Salim 8 ay önce

Aydın doğanın yatacak yeri yok

Yuksel Altinok 8 ay önce

Bana ne Ali Sabancidan. Zenginin malì zugürdün çenesini yorar mış. İlim adamı mı devlet buyugumu ne, bunlar tırışkadan haberler, ilgilenmiyorum.

Toplam 1 beğeni

yusuf 8 ay önce

paranın gücü..

Toplam 1 beğeni

antilaik laiksavar 8 ay önce

garibanın başına gelse bekleki doktor gelsin diyecemde garibanın ne işi var demi yunana adalarında hemde taile yazıklar olsun memlekette tatil bölgesimiyok nedir bu yunan aşkı

Toplam 1 beğeni

Takipçi 8 ay önce

Abartı sadece. Yok neymiş 72 saatte toparlanmışlar. Hiç ir şeyleri yoktu zaten sadece ilgi alaka durumu

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun