İş dünyası Sabancı'lar için hastaneye akın etti! Hakan Sabancı Ali Sabancı'yı hastanede...

Yunanistan'da geçirdikleri kaza sonrasında Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'yı iş dünyasından birçok yakın arkadaşı yalnız bırakmadı. Sabancı ailesinin de her gün hastaneden bilgi almak için geldiği kadrajlara yansıdı. İşte Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'yı hastanede ziyaret eden iş dünyasından isimler...

Geçtiğimiz günlerde ailecek çıktıkları Leros Adası'nda geçirdikleri kaza ile Türkiye'yi derinden yaralayan iş insanı Ali Sabancı ve ailesi hakkında yeni detaylar gün yüzüne gelirken hastaneye de yakın dostları akın ediyor. Cemiyetin ünlü iş insanları ve isimleri Sabancı ailesinin zor gününde yanında oldu. Tanınan ünlü simalar ve aile yakınlarının hepsi iyi haber almak için birlik oldu.

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı kazasında gerçek detaylar ortaya çıktı! İLİŞKİLİ HABERAli Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı kazasında gerçek detaylar ortaya çıktı!

İŞ DÜNYASI SABANCI'LAR İÇİN HASTANEYE AKIN ETTİ!

Ali Sabancı'nın tedavisi yoğun bakımda devam ederken hastane ziyaretine gelen isimlerden biri Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı oldu.

Vuslat Doğan Sabancı kim? Vuslat Doğan Sabancı kimin kızı? Kaza geçiren Vuslat Doğan Sabancı...İLİŞKİLİ HABERVuslat Doğan Sabancı kim? Vuslat Doğan Sabancı kimin kızı? Kaza geçiren Vuslat Doğan Sabancı...

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek dostunu hastan de yalnız bırakmayan isimlerden biri oldu.

Turizmci İş İnsanı Hediye Güral Gür Sabancı çifti hastanede yalnız bırakmayan isimlerden biri.

Hakan Sabancı

Hakan Sabancı

Son zamanlarda ismi çok anılmaya başlanan genç iş insanı Hakan Sabancı tekrar tekrar hastaneye gelerek bilgi alan isimlerden biri.

Bunların yanında Zeynep Çarmıklı, Serra Toker, Melda Kosif, Neslihan Sabancı, Irmak Köseoğlu, Özcan Sabancı, Ahmet Nazif Zorlu, Ali Koç, Berna Tokar, Suzan Sabancı Dinçer, Çiğdem Sabancı, Faruk Eczacıbaşı ve eşi Füsun Eczacıbaşı ve Sabancı ailesi üyeleri de hastaneye gelip ziyaret eden isimlerden oldu.

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı kazasında gerçek detaylar ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı kazasında gerçek detaylar ortaya çıktı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0