Ünlü isimlerin 30 Ağustos paylaşımları tepki topladı! Disney Atatürk için seslerini...

Atatürk dizisinin çekildiği Disney Plus, geçtiğimiz günlerde tepkilerin odağı olmuştu. Ermeni lobisinin yoğun baskısı sonucunda Atatürk dizisini yayınlamayı durduran Disney Plus'a tepkiler büyürken çıkar uğruna sessiz kalan; Hazal Kaya, Ede Ece, Şahan Gökbakar, Tarkan, Aras Bulut İynemli gibi isimler tepki toplamıştı. Bu isimlerin şimdi de 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamaları, iki yüzlü olarak adlandırıldı.

Ermeni lobisinin çekilen Atatürk filminin oynatılmasını istememesi üzerine Disney Plus, dizinin yayından çekmişti. Yoğun tepkiler karşısında ünlü isimlerin bu karar hakkında yorumsuz kalması tepki toplamıştı. O gün ses çıkarmayan ünlü isimlerin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlaması takipçiler tarafından 'İki yüzlü ' olarak adlandırıldı.;

O ZAMAN ÜÇ MAYMUNU OYNADILAR ŞİMDİ GÖZLERİNİ AÇTILAR

Dizi hakkında çıkan sansür kararı ile üç maymunu oynayan birçok ünlü isim 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Atatürk'ü anmaları birçok kullanıcı tarafından 'Maymun gözünü açtı', 'Ne iki yüzlü insanlarsınız', 'O gün sansüre sustunuz şimdi kutluyor musunuz?' şeklinde yorumlar yapıldı.

O gün Atatürk'e yöneltilen "katliamcı, soykırımcı" iftiralarına ölüm sessizliğine bürünen ünlü isim Aras Bulu İynemli 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı sosyal medyadan böyle kutladı;

Disney'in reklam yüzü olan fakat sansüre sesini çıkarmayan ve üç maymunu oynayan Tarkan ise Zafer Bayramı'nda Atatürk'ü hatırladı.

Atatürkçüyüm diye geçinip sessizliği kaftan biçen Eda Ece ise 30 Ağustosta Atatürk resmini paylaşması takipçileri tarafından 'iki yüzlülüğün böylesi' olarak yorumlandı.

Şahan Gökbakar, Hazal Kaya, Birce Akalay gibi diğer isimler yapılan boykota sessiz kalırken 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşım " Bunlar atayı sadece para üzerinde seviyorlar iki yüzlüler" şeklinde takipçileri tarafından yorumlandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECE VİDEO;

Teoman'dan skandal hareket! Basın mensuplarını konser alanından kovdu

CZN Burak, Taha Duymaz'ın annesini ziyaret etti!

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak, Taha Duymaz'ın annesini ziyaret etti!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Mahmut 7 ay önce

Allaha sadakatı olmayanın kula sadakatı olmaz ne bekliyordunuz. Nefs böyle bir şey.

BELCIKALI 7 ay önce

utanmada yok

hakan 7 ay önce

Et yığınları işte....