CZN Burak, Taha Duymaz'ın annesini ziyaret etti!

CZN Burak olarak bilinen ünlü şef Burak Özdemir, 6 Şubat depreminde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz'ı ziyaret etti. Birlikte fotoğraf ve video paylaşan ikiliden Duymaz, CZN Burak'a teşekkür etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Hatay’ın Yayladağ ilçesinde dünyaya gelen ve paylaştığı yemek videolarıyla kısa sürede fenomen olan 19 yaşındaki Taha Duymaz, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da enkaz altında günlerce kalmış ve genç fenomenin cansız bedenine günler sonra ulaşılmıştı.

CZN Burak, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerinde Hatay'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden 19 yaşındaki sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesini ziyaret etti.

Beraber yöresel yemekler yapan ünlü isimlerden CZN Burak, anne Duymaz ile çekilen videosunu Instagram hesabından paylaştı.

Anne Duymaz bu anlamlı ziyaretten bir kareyi paylaşarak, "Bu zamana kadar hep yanınızda oldun. Rabbim senden razı olsun. Sen evimize, köyümüze neşe getirdin. Can oğul… Rabbim senden razı olsun. Evimize gelerek bizim yüzümüzü güldürdün. Rabbim de senin yüzünü hep güldürsün. Bizi bırakmadın" dedi.

CZN Burak'ın bu hareketi sosyal medya kullanıcıları tarafından takdir edildi.

Ünlü isimlerin 30 Ağustos paylaşımları tepki topladı! Disney Atatürk için seslerini...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isimlerin 30 Ağustos paylaşımları tepki topladı! Disney Atatürk için seslerini...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0