Gupse Özay o fotoğraf hakkında ilk kez konuştu: "Bu bebek bizim değil"

Ünlü oyuncu Gupse Özay, kızları Jan Asya'yı kucaklarına aldıktan sonra ortaya çıkan doğumhane fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu. Özay yaptığı "Bu bebek bizim değil" açıklamasıyla o fotoğrafların gerçek olmadığını açıkladı.

2014 yılında "Deliha" adlı filmin setinde tanışarak birliktelik yaşamaya başlayan ünlü oyuncular Gupse Özay ile Barış Arduç çifti, 2020 yılında hayatlarını birleştirdi. Geçtiğimiz yılın Eylül ayında kızları Jan Asya'yı kucaklarına alan çift gözlerden uzak yaşadıkları evliliklerinde kızları Jan Asya'yı gizleme kararı almıştı. Kızları ile hiçbir sosyal medya paylaşımında bulunmayan çifte ait olduğu iddia edilen doğumhane görüntüleri ise sosyal medyada çok konuşulmuştu. Özay o fotoğraflar hakkında ilk kez açıklamada bulundu.

Gupse Özay ve Barış Arduç çifti

Gupse Özay ve Barış Arduç çifti

Barış Arduç ile Gupse ÖzayİLİŞKİLİ HABERBarış Arduç ile Gupse Özay'ın kızları Jan Asya ilk kez görüntülendi! Ailece deniz keyfi

SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinin, kızları Jan Asya'yı kucaklarına aldıkları andan bir görüntü olarak paylaşılan fotoğraf sosyal medyada oldukça fazla ilgi görmüştü. Ünlü oyuncu Gupse Özay, viral olan görüntülerle ilgili olarak sessizliğini bozarak ilk kez konuştu.

Gupse Özay sessziliğini bozdu

Gupse Özay sessziliğini bozdu

"BEBEK DE BİZİM DEĞİL"

Özay paylaşımında şu ifadeleri kullanarak fotoğrafın gerçek olmadığını vurguladı:

"Doğumdan beri şu fotoğraf dolaşıyor internette. Bu biz değiliz. Bebek de bizim değil. Photoshop! Yeni fotoğraflarımızı alıp birleştirmişler! Ben full makyaj böyle bakımlı güzel doğurmadım inanın"

Gupse Özay ilk kez konuştu

Gupse Özay ilk kez konuştu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Konser sırasında duygulanan Bengü gözyaşlarına boğuldu! "Ağla Kalbim" şarkısı binlerce kişi tarafından...

Türkan Şoray ve Kadir İnanır Altın Koza'dan özel ödül! Elleri bir an olsun ayrılmadı

İLİŞKİLİ HABER

Türkan Şoray ve Kadir İnanır Altın Koza'dan özel ödül! Elleri bir an olsun ayrılmadı
Oyuncu İpek Tuzcuoğlu'nun ışınlı kahvesi! Herkesi şok etti

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu İpek Tuzcuoğlu'nun ışınlı kahvesi! Herkesi şok etti
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0