Sinan Engin hakkında çıkan haberlere jet yanıt! Genç muhabirle birlikte...

Beyaz TV ekranlarında "Beyaz Futbol" programı ile adını geniş kitlelere duyuran Sinan Engin, genç bir muhabirle konuşmaları gündeme damga vurmuştu. Muhabirin sorduğu soruya anlam veremeyen Sinan Engin, beklenmedik bir hareketle herkesi şaşırtmıştı. Sinan Engin çıkan haberlere jet hızında yanıt verdi.

"Beyaz Futbol" programında yaptığı esprilerle dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Sinan Engin, geçtiğimiz günlerde akılalmaz bir olaya imza attı. Genç bir muhabirin Sinan Engin'in yanına yaklaşarak soru sorması üzerine Engin'in takındığı tavır sosyal medyada hızlı bir şekilde paylaşılmıştı. Kısa sürede video gündem olurken Sinan Engin'in yaptığı hareket bazı kesimler tarafından hoş karşılanmamıştı.

Şimdi ise hakkında çıkan haberlere karşı Sinan Engin'den jet hızında açıklama video şeklinde geldi. İşte Sinan Engin'in o videosu...

Ne olmuştu?

 

SİNAN ENGİN'DEN BEKLENMEDİK HAREKET

Son dönemlerin adından sıkça bahsedilen isimlerinden biri olan Sinan Engin, magazin gündemine yaptığı garip bir hareketle damga vurmuştu.

Arabasından inen ve yanına yaklaşan genç bir muhabirin  "Arabanız çok güzel. Ne iş yapıyorsunuz?" sorusuna anlam veremeyen Sinan Engin'in "Allah Allah oğlum bi siz eksiktiniz ha! O ne demek? Nasıl ne iş yapıyorum? Seni tokatlıyorum" yanıtını vererek genç muhabiri tokatlamıştı.

Garip anların yaşandığı o diyalog sosyal medyada kısa sürede yayılmıştı.

Sinan Engin

Sinan Engin

Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı, Selena Gomez'le fotoğraf çekilmek istedi! Yorum yağdı

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı, Selena Gomez'le fotoğraf çekilmek istedi! Yorum yağdı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

yistif - Rize 7 ay önce

adamla dalga geçersen böyle dayak yersin işte. Tamam hareketi de çok doğru değil ama bir muhabir adayı da böyle dalga geçmemeli yani.

Toplam 1 beğeni