Yalı Çapkını dizisinin Kazım Ağa'sı Diren Polatoğulları'na Fransa'dan ödül!

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan ve uluslararası ün salan 'Yalı Çapkını' dizisinde 'Kazım Ağa' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Diren Polatoğulları ödüle doymuyor. Geçtiğimiz aylarda aldığı ödüller ile gündeme gelen ünlü oyuncu bu kez de Fransa’da 'Yılın En Sevilen Dizi Oyuncusu' ödülünü aldı. Fuar sırasında ünlü oyuncunun hayranları izdihama neden oldu!

Fransa’nın farklı şehirlerinde düzenlenen ve Türk kültürünün tanıtıldığı Festiculture Festivali'nde bu kez izdiham yaşandı. Cumartesi günü Fransa'nın Clermont Ferrand şehrinde düzenlenen Festiculture Festivali'nde 'Yalı Çapkını' dizisindeki imza karakteri 'Kazım Ağa' ile tanınan ünlü oyuncu Diren Polatoğulları'Yılın En Sevilen Dizi Oyuncusu' ödülünü alarak hayranları ile buluştu. 

Diren Polatoğulları

Diren Polatoğulları

Daha önceki yıllarda Burak Özçivit, Bülent İnal, Gaye Turgut Evin ve Ulaş Tuna Astaepe gibi ünlü isimlerin de ödül alarak ziyarette bulunduğu festivalde Diren Polatoğulları'nın hayranları izdiham çıkardı.10 Bin kişinin bulunduğu salonda sevenleriyle bir araya gelen ünlü oyuncu, fotoğraf çekilmek isteyenler karşısında şaşkına döndü.

Yalı Çapkını Diren Polatoğulları

Yalı Çapkını Diren Polatoğulları

SOSYAL MEDYA  HESABINDAN DA PAYLAŞTI!

Ünlü oyuncu aldığı ödülü sosyal medya hesabından paylaşarak ziyaretine gelen hayranlarına ayrıca teşekkür etti. Ödülüyle olan bir fotoğrafını paylaşan Diren Polatoğulları, ödül fotoğrafına "Beni bu ödüle layık gören tüm izleyicilerimize ve festiculture organizasyonunun değerli üyelerine en içten teşekkürlerimle" notunu düştü.

İşte, ünlü oyuncunun ödül paylaşımı:

Diren Polatoğulları ödül paylaşımı

Diren Polatoğulları ödül paylaşımı

Şarkıcı Doğuş'tan hakkında çıkan haberlere fotoğraflı cevap!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Doğuş'tan hakkında çıkan haberlere fotoğraflı cevap!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0