Şarkıcı Doğuş'tan hakkında çıkan haberlere fotoğraflı cevap!

Ünlü şarkıcı Doğuş geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan yasak aşk iddialarına sosyal medyadan paylaşarak cevap verdi. Boşanacağı konuşulan Doğuş'un ailesiyle vermiş olduğu poz dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde Show TV ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı programına çıkan Esra ismindeki bir kadın, 9 yıldır sunucu Hoşkeden Hidayetkızı ile evli olan 2 çocuk babası Doğuş ile yasak aşk yaşadıklarını hatta dini nikah kıydıklarını ileri sürmüştü. Günlerdir konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Doğuş sessizliğini bozdu.

SON NOKTAYI KOYDU!

Hakkındaki yasak aşk iddiasına sessiz kalan ve eşiyle boşanacağı konuşulan Doğuş, ailesiyle poz vererek adeta söylentilere son noktayı koydu. Sosyal medya hesabından ailesiyle çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak "Sizi seviyorum ailem" notunu yazdı.

Şarkıcı Doğuş

Şarkıcı Doğuş

Doğuş bu paylaşımıyla eşiyle arasında bir sorun olmadığını da gözler önüne serdi. Ünlü şarkıcının paylaşımına sevenlerinden de destek mesajları yağdı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dünyaca ünlü yıldız Macklemore İsrail'e ateş püskürdü: Gerçeği söylemekten korkmuyorum!

Özdemir Erdoğan'dan şaşırtan açıklamalar: 60 bin Euro döviz kazandırıyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Özdemir Erdoğan'dan şaşırtan açıklamalar: 60 bin Euro döviz kazandırıyorum!
Yalı Çapkını dizisinin Kazım Ağa'sı Diren Polatoğulları'na Fransa'dan ödül!

İLİŞKİLİ HABER

Yalı Çapkını dizisinin Kazım Ağa'sı Diren Polatoğulları'na Fransa'dan ödül!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0