Arzum Onan oyunculuğu neden bıraktığını açıkladı!

Türkiye Güzeli ve Avrupa Güzeli Arzum Onan bir dergiye verdiği röportajlarda kariyerine ve özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Onan, oyunculuğu neden bıraktığını şöyle açıkladı. İşte detaylar...

1992 yılında mankenlik ve modellik hayatına başlayan Arzum Onan, bir sonraki yıl, 1993 yılında Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli ve aynı yıl Miss Europe yarışmasında Avrupa Güzeli seçilmişti. Mankenliğin yanı sıra çeşitli yapımlarla da ekran karşında olan Onan, Yeni Bir Yıldız, Sıcak Saatler, Merdoğlu, Zeybek Ateşi, Sahra, Sessiz Fırtına, Aşkın İkinci Yarısı, Hayat Ağacı ve Ünlüler Bulvarı gibi yapımlarda yer aldı. En son 2012 yılında Show Kulüp ile ekran karşısında olan oyuncu, uzun süredir kendi halinde sessiz bir hayat yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda 1996 yılından beri evli olduğu Mehmet Aslantuğ ile boşanmasıyla gündeme gelen oyuncu, bir dergide verdiği röportajda meslek ve özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

arzum onan

arzum onan

Fahriye EvcenİLİŞKİLİ HABERFahriye Evcen'nin Fransa kombini dikkat çekti! Montunun değeri...

ARZUM ONAN: "OYUNCULUĞU BIRAKTIM ÇÜNKÜ..."

Ünlü manken ve oyuncu Arzum Onan'ın, Can isminde bir oğlu var. Anne olmanın ona inanılmaz bir sorumluluk duygusu ve karşılıksız sevmeyi öğrettiğini söyleyen Onan, oğluyla ilişkisini "tarifsiz bir aşk" olarak niteliyor. Oğlunun da oyunculuk yolunda ilerlediğini söyleyen Onan, oğlu Can hakkında "Duygulu, duyarlı, ince ruhlu bir genç adam oldu. Bana da Mehmet’e de elinden geleni yapmaya hazır, her daim yanımızda. Oyunculuk konusunda kendini geliştirmeye devam ediyor. Hevesli ve çalışkan" dedi.

arzum onan

arzum onan

Oyunculuğu neden bıraktığı sorulan Onan, oyunculuğun hoyrat bir alan olduğunu ifade etti ve şu sözleri sarf etti: "Reyting sistemi içinde öğütülen hoyrat bir alan bence. Özellikle heykel yapmaya başladıktan sonra bireysel üretmenin ve paylaşmanın verdiği hazla ekrandan iyice uzaklaştım. Ancak büyük cümleler de kurmak istemem! Kim bilir..."

"SADECE GÜZELLİK BİR ANLAM İFADE ETMEZ"

1993 yılında hem Türkiye Güzeli hem de Avrupa Güzeli seçilen model, güzelliğin tek başına bir anlam ifade etmediğini ve yarışmaya babasının isteği üzerine katıldığını belirtti ve şöyle devam etti: "Yarışmaya girdiğimde 19 yaşındaydım ve o zaman da şimdiki gibi sadece güzelliğin bir anlam ifade etmeyeceğinin bilincindeydim. Girme sebebim öncelikle babamın çok istemesiydi. Ayrıca modelliğe henüz başlamıştım ve kendimi kamp süresince geliştiririm diye düşünmüştüm. Herkesin kendine has özellikleri ve yetenekleri vardır. Ben de yıllar içinde heybemi olabildiğince doldurmaya gayret ettim. Büyük hırslarım olmadı ama ne yaparsam yapayım daha iyi ve nitelikli olanı yapmaya çalışıyorum".

arzum onan

arzum onan

Serenay Sarıkaya'dan milyonluk yatırım! Marmaris için kesenin ağzını açtı

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya'dan milyonluk yatırım! Marmaris için kesenin ağzını açtı
Türkücü Mustafa Küçük otoparkın ortasında kavgaya tutuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Türkücü Mustafa Küçük otoparkın ortasında kavgaya tutuştu!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0