Türkücü Mustafa Küçük otoparkın ortasında kavgaya tutuştu!

Türkücü Mustafa Küçük evinin otoparkında komşusuyla kavga ederken güvenlik kameralarına yansıdı. Aralarında husumet olduğu öğrenilen komşusuyla çıkan kavga karakolda sona erdi. İşte detaylar...

Türk Halk Müziği ve Karadeniz Müziği sanatçısı Mustafa Küçük, ailesiyle birlikteyken komşusuyla arasında kavga çıktı. Çekmeköy'de oturduğu sitenin otoparkında başlayan kavganın sebebinin alacak verecek meselesi olduğu öğrenildi. Mustafa Küçük'ün 4 milyon TL alacak verecek meselesi sebebiyle aralarında husumet bulunan komşusuyla tutuştuğu kavga karakolda sona erdi. Yumrukların ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgada hafif yaralanmalar yaşandı. Otoparkın güvenlik kameraları tarafından görüntülenen kavga, karakola intikal etti ve tarafların birbirinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

mustafa küçük ve komşusu kavga etti

mustafa küçük ve komşusu kavga etti

Ata DemirerİLİŞKİLİ HABERAta Demirer'den Hollywood yıldızına videolu gönderme! Yorumlar havada uçuştu

OTOPARKTAKİ KAVGA ANI KAMERALARA YANSIDI

İddiaya göre Mustafa Küçük ve arasında 4 milyon TL alacak verecek meselesi olan komşusu Çiğdem Yücesoy arasında zaten bir husumet vardı. Otoparkta karşı karşıya gelen Mustafa Küçük ve komşusu Çiğdem Yücesoy arasında borç yüzünden tartışma başlayınca Yücesoy'un, Küçük'ün ailesinin de içinde olduğu araca tekme attığı öğrenildi. Bunun üzerine Mustafa Küçük, oğlu Cihan Küçük, gelini ve eşi araçtan inince taraflar arasındaki tartışma fiziksel kavgaya dönüştü. Yumrukların ve tekmelerin havada uçuştuğu kavga sırasında tarafları ayırmaya çalışan güvenlik görevlisi hafif yaralandı. Karakolda biten kavgada taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

mustafa küçük

mustafa küçük

AVUKAT FATİH KELEŞ OLAYIN SAVCILIĞA İNTİKAL EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

Çiğdem Yücesoy'un avukatı Fatih Keleş, yaşanan olaya ilişkin şu açıklamada bulundu:

"Müvekkilimiz sanatçı olduğunu söyleyen şahıs ve ailesi tarafından sabah saatlerinde şiddete maruz kalmıştır. Olay yargıya intikal etmiştir, müvekkilimiz yaralanmıştır. Aile olarak 5-6 kişilik bir grup tarafından yere düşürülmüş ve tekmelenmiştir. Kendisi komşuları olan şahıslara borç para veriyor, bu parayı geri istiyor. Alacağını istemesinden dolayı şiddete maruz kalıyor. Sitenin güvenlik görevlileri de şiddete maruz kalıyor. Yaklaşık 4 milyon TL ticaret adı altında müvekkilim bu şahıslara para veriyor. Komşu olarak onlara destekte bulunuyor. Sanatçı Mustafa Küçük ve ailesi tarafından şiddete uğruyor. Gerekli bütün hukuki işlemleri başlattık, delillerimizi de sunduk. Olay savcılığa intikal edecek".

Arzum Onan oyunculuğu neden bıraktığını açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Arzum Onan oyunculuğu neden bıraktığını açıkladı!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Hüseyin 5 ay önce

Çok komiksiniz.