Dilan Polat zincir güzellik merkezleri kapanıyor mu?

Türkiye'nin en büyük hizmet sektörlerinden biri olarak kabul edilen Dilan Polat Güzellik Merkezi şimdiye kadar 74 şubede hizmet veriyordu. Fakat yaşanan gelişmelerin ardından merkezlerin kapatılıp kapatılmayacağı sosyal medyada merak konusu oldu.

Şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine yapılan silahlı saldırıyla ilgili soruşturma kapsamında ifade için çağrılan Dilan Polat ve Engin Polat çifti tutuklanmalarının üzerinden geçen 11 günün ardından ilk kez görüntülenmişti. Yeniden alınan tutuklanma kararı üzerine adliye koridorlarında eşi Engin Polat'a seslenen Dilan Polat'ın görüntüleri ise sosyal medyada gündem olmuştu. Dilan Polat bu kez güzellik merkezleriyle gündeme geldi.

Dilan Polat-Engin Polat çifti davasında yeni gelişme! Adliye koridorunda eşine seslendiİLİŞKİLİ HABERDilan Polat-Engin Polat çifti davasında yeni gelişme! Adliye koridorunda eşine seslendi

Dilan Polat ve Engin Polat

Dilan Polat ve Engin Polat

İLK ADIM ERZURUM ŞUBESİNDEN GELDİ!

Yapılan paylaşımların ardından beklenen haber çabuk geldi. Erzurum şubesinin yaptığı duyuruyla birlikte Dilan Polat Güzellik Merkezi çalışanlarının bir bir istifasını verdikleri öğrenildi. Dilan Polat Güzellik Merkezleri arasında yer alan Erzurum şubesi sosyal medya hesabından yayınladığı duyuruyla gündem oldu. Instagram hesaplarından yaptıkları duyuru ile danışanlarına isim haklarından vazgeçtikleri haberini veren Erzurum şubesi, Dilan Polat Firmasıyla anlaşmalarının bittiğini duyurdu. 

Dilan Polat şubeleri kapanacak mı?

Dilan Polat şubeleri kapanacak mı?

"MUCBİR SEBEPLERDEN DOLAYI!"

Yaptıkları duyuruda Instagram adreslerini dahi değiştirdiklerini belirten çalışanlar, paylaşım sırasında "Merhabalar sevgili danışanlarımız mücbir sebeplerden dolayı Dilan Polat Firmasıyla anlaşmamız bitmiştir. İsim değişikliği sebebiyle yeni adımız ERZURUM LIFE CENTER olarak sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz. Yeni ismimizle birlikte yeni Instagram adresimiz de kurulmuştur. Bugünden itibaren @dilanpolaterzurum hesabı kapanacaktır. Yeni Instagram adresimizden bizlerle iletişime geçmenizi rica ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Dilan Polat zincir güzellik merkezleri kapanıyor mu?

Dilan Polat zincir güzellik merkezleri kapanıyor mu?

FETHİYE ŞUBESİ DE AYNI KİŞİYE AİT!

Yapılan paylaşımın ardından Dilan Polat Firmasına ait makinelerin teslim edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Çalışanlar paylaşım sırasında seanslarda bir değişiklik yapılmayacağını "Paket almış olan danışanlarımızın seanslarında hiç bir değişiklik olmayacak aynı şekilde işleyiş aksamadan devam edecektir. Bu durumda bizlere destek verip yanımızda olduğunuz için teşekkür eder hepinizi şubemize bekleriz." şeklinde belirtti. Sosyal medyada hızla yayılan duyurunun ardından Fethiye şubesinin de aynı kişiye ait olduğu öğrenildi. 

İşte, Erzurum şubesinin yaptığı o paylaşım;

Dilan Polat güzellik merkezi paylaşımı

Dilan Polat güzellik merkezi paylaşımı

Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatları harekete geçti! Tutukluk itirazı

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatları harekete geçti! Tutukluk itirazı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0