Ali Nuri Türkoğlu'ndan anlamlı paylaşım! "Arada saydırdığın devlet var ya..."

Oyunculuk kariyeriyle olduğu kadar göstermiş olduğu örnek davranışlarıyla da adından sıklıkla bahsettiren Ali Nuri Türkoğlu'ndan anlamlı bir paylaşım geldi. Türkoğlu'nun o paylaşımı büyük beğeni topladı.

Kuruntu Ailesi adlı dizideki Veysel rolü ile oyunculuk kariyerine başlayan ünlü oyuncu Ali Nuri Türkoğlu, daha sonra yer aldığı "Hemşerim, Çifte Bela, Koçum Benim, Aşk Olsun, Haziran Gecesi, İki ki Varsın, 29 - 30, Vazgeç Gönlüm ve Firar" gibi yapımlarda adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. Son olarak yer aldığı TRT1'in unutulmaz yapımı "Payitaht Abdülhamid" dizisindeki Emanuel Karasu karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Türkoğlu, sosyal medya paylaşımları ve örnek davranışlarıyla da büyük beğeni topluyor.

Ali Nuri Türkoğlu

Ali Nuri Türkoğlu

Ali Nuri TürkoğluİLİŞKİLİ HABERAli Nuri Türkoğlu'ndan CHP iki yüzlülüğüne tokat gibi yanıt: Uzatılan eli kırmaya çalıştılar!

TOKAT GİBİ PAYLAŞIM!

Son olarak verdiği bir röportaj ile sözde sanatçılara tokat gibi cevaplar veren Türkoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yeni paylaşımla dikkat çekti. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan "Korkma, Rahat Uyu, Biz Varız..." adlı paylaşımını yeniden paylaşan oyuncu paylaşımına "Arada saydırdığın devlet var ya. O devletin seçilmiş meşrû hükûmeti var ya. Heh tam da o, bu gördüğün şanlı orduya da hükûmet ediyor da gece gündüz koruyor seni. Yani bir çatın var ya tepene bomba düşmeyen. Şimdi sus otur yerinde ve şükret hürriyetine eğer akledersen." notunu düştü. Türkoğlu'nun bu paylaşımı Türkiye Devleti ve askerine laf söyleyen sözde sanatçı ve vatandaşlara tokat gibi bir cevap oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Emine Erdoğan Türkiye'nin Gönüllüleri Buluşmasında Afet ve İnsani Yardım Gönüllüleriyle buluştu

Selda Alkor 4 yapraklı yoncayı hedef aldı: Memduh Ün olmasa Fatma Girik olur muydu?

İLİŞKİLİ HABER

Selda Alkor 4 yapraklı yoncayı hedef aldı: Memduh Ün olmasa Fatma Girik olur muydu?
Sinan Özen'den estetik iddialarına yanıt! "Gençlik sırrımı açıklarsam ortalık karışır"

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Özen'den estetik iddialarına yanıt! "Gençlik sırrımı açıklarsam ortalık karışır"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0