Ali Sunal'dan eğlenceli paylaşım! "Kerem Bürsin bir cümle daha söyleseydi..."

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Ali Sunal, geçtiğimiz günlerde gerçekleştiren bir etkinlikte sohbet etti. Keyifli sohbeti sırasında Güldür Güldür Show ekibi hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulunan Ali Sunal, Altın Kelebek Ödül konuşması sırasında Kerem Bürsin'in İngilizce konuşmasının nasıl ti'ye alındığından bahsetti.

Geçtiğimiz günlerde 4. Sanat ve Sanayi Günleri'ne konuk olarak katılan ünlü oyuncu Ali Sunal,  Zafer Kutanoğlu ev sahipliği ile gerçekleşen etkinlikte bir söyleşiye katıldı. Ekranların sevilen programı 'Güldür Güldür Show' hakkında açıklamalarda bulunan Ali Sunal, bu sene 49. kez düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni hakkında konuştu. 

Güldür Güldür Show Onur Atilla Altın Kelebek Ödül Töreni

Güldür Güldür Show Onur Atilla Altın Kelebek Ödül Töreni

"HIZLANDIRILMIŞ İNGİLİZCE KURSUNA YOLLUYORUZ!"

Söyleşi sırasında 'Güldür Güldür Show' ekibinin Kerem Bürsin'in ödül aldığı esnada İngilizce konuşmasını ti'ye aldığından bahseden Ali Sunal, "Onur Atilla'nın yeteneğini pekiştirmek için hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz. Allah korusun Kerem Bürsin bir cümle daha söyleseydi bizim kardeşimiz mağdur olacaktı. O mağduriyeti kaldırmak için ekip 2-3 dil bilecek. Teşekkürler de lazım oluyor." şeklinde konuşarak, espri yaptı. 

Güldür Güldür Show

Güldür Güldür Show

"GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW BU BAKIŞ AÇISIYLA DOĞDU"

Aynı zamanda 'Güldür Güldür Show'un babası Kemal Sunal sayesinde ortaya çıktığından bahseden Ali Sunal, söyleşisi sırasında Güldür Güldür Show'un temelinde yer alan amaçtan bahsetti. Ali Sunal; "Kemal Bey'in bana öğrettiği en önemli derslerden biri, 'Takdiri daima seyirciye bırakıp sürekli onlardan öğrenmek' demesiydi. 'Güldür Güldür Show' da bu bakış açısıyla doğdu. Skeçler hep gündelik yaşamdan, seyircinin her an temas ettiği yaşantılardan esinleniyor. Yaşamın her alanına sanatın diliyle ince eleştiriler getirip, kimi zaman seyircinin sesi, kimi zaman kulağı oluyoruz. Bu nedenle 'Güldür Güldür Show', her tiyatro sahnesi gibi bizim için bir okul. İyi oyuncu olmanın ve sürekli öğrenmenin okulu." dedi. Söyleşinin yayınlamasının ardından Ali Sunal, sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Sinan Akçıl'dan çok özel açıklamalar: İstanbul’un 5 yıl boyunca İBB’den bir kazanımı olmadı!

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl'dan çok özel açıklamalar: İstanbul’un 5 yıl boyunca İBB’den bir kazanımı olmadı!
Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu yine hayrete düşürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu yine hayrete düşürdü!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0