Özge Özpirinçci hakkında çıkan iddiaları yalanladı! "Kimseyi darlamadım, sponsor aramadım"

Sosyal medya üzerinden ortaya atılan bir iddia ile gündeme gelen ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'den hakkında çıkan o iddialara cevap geldi. Oyuncu, tiyatro ekibini yüz üstü bıraktığı iddialarını yalnladı.

Şimdilerde yer aldığı Show TV'nin yeni dizisi Sandık Kokusu ile izleyici karşısına geçen Özge Özpirinçci hakkında ortaya atılan bir iddia ortalığı karıştırdı. Ünlü oyuncu ile ilgili geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya bir iddia ortaya atıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı Özpirinçci için bir karakteri çok beğendiği ve tiyatro oyunu yapmak için bir ekip kurduğunu sonrasında ise kendisine gelen bir dizi teklifi için herkesi yüzüstü bıraktığını iddia etmişti.

Özge Özpirinçci

Özge Özpirinçci

Feyza CivelekİLİŞKİLİ HABERFeyza Civelek'in yıllar önce yaşadığı olay ekrana taşındı!Yeni dizi Sandık Kokusu ne anlatıyor?

O İDDİALAR ORTALIĞI KARIŞTIRDI!

Kullanıcı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Özge Özpirinçci bir karakterin hayatını çok beğenip 'Tiyatro oyunu yapacağım' diye tutturup herkesi darlıyor, sponsor bulunuyor, sahneleme aşamasında geliniyor ve son anda 'Bana dizi geldi' deyip herkesi yüzüstü bırakıyor. Bu da böyle bir kulis olsun size, kalitedir evet" ifadelerini kullanmıştı.

Özge Özpirinçci tiyatro

Özge Özpirinçci tiyatro

"2 YAŞINDAKİ KIZIM VE BABAMIN HASTALIĞINDAN DOLAYI YER ALAMADIM"

Hakkında çıkan iddialara sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren Özpirinçci olayı şu şekilde anlattı: "Bahsettiğiniz 'Oyun' bir kitap uyarlaması. Kitabı okuduktan sonra yazarına mesaj atıp, eğer bir gün kitabınızı tiyatro oyunu ya da sinema filmine uyarlamak isterseniz, ben bu rol için deneme çekimi yapmak istiyorum dedim. "Böyle bir tesadüf olamaz biz de sizi düşünüyorduk' dedi. Kimseyi darlamadım, sponsor bulmadım, masa okuması yaptık bir kere ve tatile gittik hepimiz. Bu süreçte takvimle ilgili konuşmalar yapıldı ve sezonda bir dizide oynayacağım bilgisi verildi. Yaz tatili bitişine doğru tekrar set hayatına başlayacağımı ve bu sefer 2 yaşında bir kız çocuğum olduğu için zamanımı daha doğru değerlendirmem gerektiğini idrak etmeye başladım. Üstüne bir de babama ALS teşhisi konması ile birlikte fiziksel ve duygusal anlamda yoğun ve zorlayıcı olabilecek bir sezonun beni beklediğini anladım. İlk defa sahneye çıkacaktım ve bu deneyimimin böyle bir seneme denk gelmesini istemedim. Bu noktada oyuna dahil olamayacağımı ve bundan dolayı çok üzgün olduğumu söyledim. Hayallerimizin kağıt üzerindeki duruşuyla hayatın bizim için çizdiği resimler her zaman aynı çerçevede buluşamayabiliyor. O çerçeveye zorla sığmaya çalışmamak da resmin kalitesini bozmak istememekten kaynaklanabiliyor."

Özge Özpirinçci iddia

Özge Özpirinçci iddia

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

'Mucize'nin Mizgin'i Seda Tosun boşandığını nikah cüzdanını yırtarak duyurdu! "Artık özgürüm"

Nurgül Yeşilçay Gökhan Özoğuz’a resmen ateş püskürdü: Sakın gözünüzde büyütmeyin”

İLİŞKİLİ HABER

Nurgül Yeşilçay Gökhan Özoğuz’a resmen ateş püskürdü: Sakın gözünüzde büyütmeyin”
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0