Ünlü rapçi Filistin'e destek parçasına gelen sansüre ateş püskürdü!

İsrail zulmüne sessiz kalmayan "Selo" mahlasıyla tanınan ünlü rapçi Selahattin Ergün, 'Free Palestine' (Özgür Filistin) adlı şarkısına yapılan baskılara isyan etti.

"Selo" ismiyle tanınan ünlü rapçi Selahattin Ergün, son dönemlerde tüm dünyanın yüreğini dağlayan Gazze dramı için 'Free Palestine' (Özgür Filistin) adlı bir parça hazırladı. Katil İsrail'in vahşetine dikkat çekmek ve masum sivillerin sesi olmak isteyen ünlü isim, müzik ve sosyal medya platformlarının şarkısına 'şiddet' gerekçesiyle kısıtlama getirdiğini dile getirdi.

"ÖZGÜR İSRAİL YAPSAK MİLYONLARCA KİŞİYE ULAŞTIRIRLARDI"

"Şarkı açılınca yaş doğrulatması istiyor, onu onaylayınca şiddet içerikli uyarısı veriyor, onu da doğrulatınca bir uyarı daha yani platform bir sürü engel çıkarıyor. Paylaş butonu da çıkmıyor" diyerek isyan eden Ergün, şöyle konuştu:

"Özgür İsrail diye şarkı yapsak bütün platformlar onu öne çıkarır milyonlarca dinlenmesini sağlardı. Bu sistem kendisi gibi düşünmeyeni yok ediyor. Filistin yerine uyuşturucudan ve kadından bahsetseydim en çok dinlenenler listesine alınırdım. Biz uyuşturucu ve diğer zararlı alışkanlıkların karşısındayız ve bu konuda iki şarkı yaptık onlar da engellendi" 

Sansürlerin kendisini durduramayacağını vurgulayan Ergün, "Soykırıma dur de' adlı bir şarkı daha yapıyorum. Bu sefer daha sert olacak" sözleriyle gözdağı verdi.

Dolandırıcıların yapay zeka reklamlarına dikkat! Neyiniz var neyiniz yok alabilirler

İLİŞKİLİ HABER

Dolandırıcıların yapay zeka reklamlarına dikkat! Neyiniz var neyiniz yok alabilirler

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Nihat88 4 ay önce

teşekkürler SELO .Doğru yoldasın deva.FREE PALESTİNE