Dilan Polat'ın annesinin mezarı kazıldı! Paraları ararken...

Dilan ve Engin Polat çifti süren davaları kapsamında geçtiğimiz haftalarda 14 kişiyle birlikte tutuklanarak Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne gönderilmişti. Davaları hız kesmeden devam ederken hayrete düşüren bir gelişme yaşandı. Dilan Polat’ın annesinin mezarı sosyal medyada yayınlanan asılsız haberler üzerine tahrip edildi.

Kara para aklama, vergi kaçırma ve sanal bahis soruşturması kapsamında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nda davaları sürdürülen Dilan ve Engin Polat çifti, geçtiğimiz aylarda 14 kişiyle birlikte tutuklanarak Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne gönderilmişti. Dava sürecinde mal varlıklarına el konulan Dilan ve Engin Polat çifti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Sosyal medyadan yayınlanan ve kısa süre içerisinde hızla yayılan bilgiler üzerine Dilan Polat’ın annesinin mezarı kazılarak tahrip edildi. 

Dilan Polat

Dilan Polat

PARA İÇİN ANNESİNİN MEZARINI KAZDILAR!

Son günlerde Dilan ve Engin Polat çiftinin mal varlıkları üzerine yapılan haberler üzerine bir yenisi daha eklenmişti. Sosyal medyadan yayınlanan bilgilerde Polat ailesinin servetinin bir kısmını Dilan Polat’ın annesinin mezarına gömdüğü iddia edilmişti. Yayılan bilgiler üzerine Dilan Polat’ın annesinin mezarı, Polat ailesinin varlıklarından bir kısmının orada olduğunu düşünen kişiler tarafından kazılarak tahrip edildiği öğrenildi. 

Dilan Polat

Dilan Polat

ANNESİ NASIL ÖLMÜŞTÜ?

Dilan Polat'ın geçtiğimiz yıl katıldığı bir program sırasında annesinin babası tarafından 17 yıl önce öldürüldüğü öğrenilmişti. Katarsis isimli YouTube programına konuk olarak katılan Dilan Polat, o anları gözyaşları ile anlatarak izleyenlere de duygu dolu anlar yaşatmıştı. Program sürecinde annesini öldürmüş olmasına rağmen babasını hala sevdiğini dile getiren Dilan Polat,  "Hastaneye de yatırsa, annemin de ölümüne sebep olsa ben babamı çok seviyorum. Belki de saçma geliyor sana da ama, seviyorum yani babam o benim." şeklinde konuşarak gündeme gelmişti. 

Demet Şener'den sevgi dolu paylaşım! "O kadar mutluyum ki"

İLİŞKİLİ HABER

Demet Şener'den sevgi dolu paylaşım! "O kadar mutluyum ki"
Kenan ve Eylül Öztürk çifti ölüm tehditleri mi alıyor? "Hayatımızı mahvettiniz"

İLİŞKİLİ HABER

Kenan ve Eylül Öztürk çifti ölüm tehditleri mi alıyor? "Hayatımızı mahvettiniz"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Emre 4 ay önce

Dilan polat mağdur haberleri çıkmaya başladığına göre yakında cezaevinden çıkar şuan onun için zemin hazırlanıyor.Hatırlarsanız durusmayı yürüten savcının tayini erzuruma çıktı görevli polislerin görev yerleri değiştirildi.Umarım serbest kalmazlar cezalarını çekerler.