Kenan ve Eylül Öztürk çifti ölüm tehditleri mi alıyor? "Hayatımızı mahvettiniz"

Polat çiftinin tutuklanmasının ardından haklarında soruşturma başlatılan fenomenler arasında yer alan Kenan ve Eylül Öztürk çifti ölüm tehditleri aldıklarını iddia etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Eylül Öztürk kendisine gelen tehdit mesajlarını yayınladı.

Haklarında çıkan vergi kaçakçılığı, kara para aklama ve benzeri suçlarla gözaltına alınarak tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın ardından diğer sosyal medya fenomenleri de mercek altına alınmıştı. Dilan Polat'ın seneler öncesinde "Şampiyonlar Ligi" notuyla yaptığı paylaşımda, Polat çifti ile o karede yer alan 14 fenomenin mal varlığına el konulmuş haklarında soruşturma başlatılmıştı. O isimler arasında yer alan Kenan ve Eylül Öztürk çifti yaptıkları paylaşımla ölüm tehditleri aldıklarını söyledi.

Kenan ve Eylül Öztürk

Kenan ve Eylül Öztürk

Mal varlığına el konulan fenomen Eylül Öztürk gözyaşlarına boğuldu! İLİŞKİLİ HABERMal varlığına el konulan fenomen Eylül Öztürk gözyaşlarına boğuldu! "O kadar içim acıyor ki"

"KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM"

Zor günler geçirdiğini ve yasal yollara başvurduklarını söyleyen Eylül Öztürk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda eşi ve kendisinin tehdit mesajları aldığı açıkladı. Öztürk paylaşımında "Arkadaşlar son birkaç gündür biliyorsunuz çok fazla buralarda değilim. Ciddi şekilde psikolojik anlamda etkilendiğim ve artık ne yapacağımı bilemediğim bir noktadayım. 3 gün önce bir şey öğrendim. Uzun zamandır eşime gelen mailleri tesadüfen gördüm ve gerçekten çok ciddi sıkıntı yaşadık.. Kenan da bana söylememiş tedirgin etmemek için. Öğrenir öğrenmez avukatımla konuştum, dosyayı hazırladık bu süreçte. Bugün Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracaatı yapacağız. Ama artık kafayı yemek üzereyim ve cidden gecem gündüzüm birbirine girdi. 0 yüzden de bir türlü toparlanamadım işte. Biliyorum hep yazıyorsunuz bu süreçte ama iyi olmaya çalışıyorum. Ama çok zorlanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Eylül Öztürk

Eylül Öztürk

Mal varlıklarına el konulan fenomenlerden Feyza HakyemezİLİŞKİLİ HABERMal varlıklarına el konulan fenomenlerden Feyza Hakyemez'den gözdağı! "Yüzleşeceğiz"

TEHDİT MESAJLARINI YAYINLADI!

Kendisine gelen ölüm tehditlerini paylaşan Öztürk şu ifadeleri kullanarak adeta isyan etti:

"Az önce paylaştığım gibi bir sürü mail var. En son mail bugün geldi hatta onu da paylaşayım. Babamın telefon numarasından anneme, babama, teyzeme kadar herkesin bilgisine sahipler, orada üzerini sildiğim numara babamın şahsi cep numarası. Ayrıca onu da uzun zamandır yabancı bir numaradan arıyorlarmış. Benim hepsinden yeni haberim oluyor. Tüm ailemiz ile ilgili tehdit ediliyoruz. Bir Bitcoin hesabına 200 bin dolar göndermemiz isteniyor. Bu ne zamana kadar devam edecek? Ailemizi ve bizi kim koruyacak?"

Kenan ve Eylül Öztürk tehdit mesajları

Kenan ve Eylül Öztürk tehdit mesajları

"HAYATIMIZI MAHVETTİNİZ"

Haklarında çıkan iddiaların gerçek olmadığını, bu sebeple de gündemden düşmediklerini söyleyen fenomen "Hiç bir şey araştırmadan, sormadan soruşturmadan, hakkımızda asılsız ve sanki suç işlemişiz gibi açıklamalar yapan kişiler, iki pirim kasacaksınız diye olayları getirdiğiniz noktadan mutlu musunuz şimdi? Yaptığınız yanlış haberleri bile düzeltme gereği duymadınız! Size buradan bas bas bağırdım, etiketledim hepinizi! Gördüğünüz halde sustunuz! Yalanlarınızı ispatladım, kulağınızın üstüne yattınız! Başımıza bir şey gelse hesabını kim verecek? Ailemizi kim koruyacak? 8 yaşında yeğenimizin adı geçiyor o mailde, nelere sebep verdiğinizin farkında mısınız? Olayların geldiği son nokta bu işte... Hayatımızı mahvettiniz!" diyerek ateş püskürdü.

Eylül Öztürk ateş püskürdü

Eylül Öztürk ateş püskürdü

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Milyonda bir olan ihtimal gerçekleşti! ABD'de çift rahimli kadın 20 saat arayla 2 bebek doğurdu

Esra Ceyhan'ın son hali sosyal medyada gündem oldu! "Tanıyabilene aşk olsun"

İLİŞKİLİ HABER

Esra Ceyhan'ın son hali sosyal medyada gündem oldu! "Tanıyabilene aşk olsun"
Dilan Polat'ın annesinin mezarı kazıldı! Paraları ararken...

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Polat'ın annesinin mezarı kazıldı! Paraları ararken...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0