Fahriye Evcen oğluyla olan eğlenceli anlarını paylaştı! Aynı babasına benziyor

En son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. 37 yaşında 2 çocuk annesi olan Fahriye Evcen, bu kez oğluyla olan eğlenceli anlarını takipçileri ile paylaştı. Anne- oğlun sevgi dolu paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Yer aldığı başarılı projelerde gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra eşi Burak Özçivit ve oğullarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Fahriye Evcen, aile hayatına dair paylaşım yapmaya devam ediyor. Son zamanlarda çıktığı yurt dışı seyahatleri ve yaptığı reklam anlaşmalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu bu kez oğlu Karan ile eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımın ardından kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüler sosyal medyada büyük beğeni topladı. 

Fahriye Evcen, Burak Özçivit ve oğulları Karan

Fahriye Evcen, Burak Özçivit ve oğulları Karan

MARKA ANLAŞMASIYLA GÜNDEME GELMİŞLERDİ!

2016 yılında dünyaevine giren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, 2019 yılında ilk oğulları Karan'ı 2023 yılında ise ikinci oğulları Kerem'i kucaklarına alarak ilk kez anne baba olmanın hissettirdiği heyecanı yaşadılar. Sosyal medya hesaplarından aile hayatlarına dair yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken ünlü çift, geçtiğimiz günlerde ailece yaptıkları marka anlaşmasıyla gündeme gelmişti. 

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

PAYLAŞIMIYLA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ!

Yer aldığı reklam projeleriyle büyük ses getiren Fahriye Evcen, oğlu Karan ile geçtiğimiz gün bir AVM'ye gitti. Oğlu Karan ile AVM'de keyifli vakit geçiren ünlü oyuncu oğlu Karan'ın atlı karıncaya bindiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımlarına gelen yorumlar üzerine Karan'ın sevgi dolu halleri babası Burak Özçivit'e çok benzetildi. Ünlü oyuncu oğluyla olan fotoğraflarına 'My All' notunu yazdı.

Fahriye Evcen ve oğlu Karan

Fahriye Evcen ve oğlu Karan

Fotoğrafların büyük beğeni almasının ardından ünlü oyuncu aynı fotoğrafları oğlu Karan'ın kişisel Instagram hesabından da yayınladı. 

Fahriye Evcen ve oğlu Karan

Fahriye Evcen ve oğlu Karan

İşte, Fahriye Evcen'in oğlu Karan ile eğlenceli paylaşımı; 

Şarkılar Bizi Söyler'in sunucusu Hakan Altun'un babası hakkındaki detay şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkılar Bizi Söyler'in sunucusu Hakan Altun'un babası hakkındaki detay şoke etti!
Erdal Özyağcılar'dan şaşırtan yeni yıl kutlaması!

İLİŞKİLİ HABER

Erdal Özyağcılar'dan şaşırtan yeni yıl kutlaması!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0