İbrahim Tatlıses'e kanlı tehdidin perde arkası başka çıktı: Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'i arayan bir hayranının "Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim" ifadelerini kullanması ortalığı karıştırdı. Kanlı tehdit üzerine hemen harekete geçen Tatlıses, soluğu savcılıkta aldı ancak gerçek başka çıktı.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz yıl prodüksiyon şirketine gelen bir telefon panik dalgası oluşturmuştu. İbrahim Tatlıses'e hayran olan ve yazdığı şiirleri usta isme göstermek isteyen bir vatandaş, 30 Aralık 2022 tarihinde İstanbul Kağıthane'de bulunan Tatlıses Prodüksiyon şirketini aradı.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

"YEMİN OLSUN KAN DÖKECEĞİM"

53 yaşındaki Ercan Y., çalışanı Leyla Y., ile konuşarak durumu anlattı. Leyla Y., Tatlıses'in İzmir'de olduğunu belirtince Ercan Y., şirket çalışanına, 'Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim' ifadelerini kullandı. Aldığı tehditler sonrası neye uğradığını şaşıran genç kadın, durumu hemen Tatlıses'e ve avukatlara bildirdi. Şirket avukatları durumu derhal İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına bildirerek şüpheli hakkında suç duyurusunda bulundu.

İbrahim Tatlısese kanlı tehdit

İbrahim Tatlısese kanlı tehdit

Savcılığa yapılan suç duyurusunda bahsi geçen tehdit olayının ortaya çıkması için şirketin sabit hattında bulunan kayıtların incelenmesi talebinde bulunuldu. Yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli olduğu belirlenen Ercan Y., suçlamaları kabul etmedi.

2 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ TALEBİ

'Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim' cümlesini kurmadığını söyleyen Ercan Y.'nin ifadesinin ardından savcılık yürütülen soruşturma sonunda şüphelinin üzerine atılı 'Tehdit' suçunu işlediğini belirterek 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

BERAAT ETTİ

Geçtiğimiz günlerde hâkim karşısına çıkan Ercan Y., Tatlıses'i tedirgin eden 'Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim' sözlerinin kendisinin yazmış olduğu şiirin içerisindeki bir dize olduğunu iddia etti. Herhangi bir tehdit yada hakaret eylemini gerçekleştirmediğini hatta başka sanatçıları da arayarak şiirini okuduğunu söyleyen Ercan Y.'nin savunması sonrası savcılık sanığın davaya konu sözlerinin yazmış olduğu şiire ait olduğunu bu nedenle herhangi bir tehdit ya da hakaret suçuna konu olacak delilin bulunmadığını belirterek sanığın beraat etmesini talep etti.

Mahkeme yapılan yargılama sonunda Ercan Y.'nin beraatına karar verdi.

Ayşe Tolga'nın 3 katlı 300 metrekarelik süper lüks villası olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ayşe Tolga'nın 3 katlı 300 metrekarelik süper lüks villası olay oldu!
Gökhan Türkmen'den ağızları açık bırakan açıklama: Oje sürmeyi seviyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Türkmen'den ağızları açık bırakan açıklama: Oje sürmeyi seviyorum!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Misafir 3 ay önce

korkudan çarpıtmışlar konuyu