Gökhan Türkmen'den ağızları açık bırakan açıklama: Oje sürmeyi seviyorum!

Şarkıcı Gökhan Türkmen'in sosyal medya hesabından tırnaklarına oje sürdüğü pozlarını paylaştı. Hayranlarını şaşkına uğratan ojeler, sert eleştirilerin odak noktası haline geldi.

"Mahşer", "Çatı Katı", "Büyük İnsan" ve "Sen İstanbul'sun" gibi parçalarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlüler arasına adını yazdırıyor.  2014 yılında Sinem Aksoy ile dünyaevine giren ve 2 kız çocuk babası olan Türkmen'in son paylaşımı akıllarda soru işareti uyandırdı.

Gökhan Türkmen

Gökhan Türkmen

Tırnaklarına rengarenk ojeler sürerek kameralar karşısına geçen Türkmen, o anları takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcının yeni halini gören hayranları, bu tarza anlam vermekte zorlandı. 

Gökhan Türkmen oje

Gökhan Türkmen oje

Önceki gün Metropol İstanbul'da görüntülenen Türkmen, muhabirlerin ojeleri hakkındaki sert eleştiriler, hatırlatması üzerine "Ne diyeyim ki? Zevkler ve renkler tartışılmaz, ben seviyorum kendime yakıştırıyorum" dedi.

Sesiyle beğeni toplayan Türkmen'in 'yeni tarzı' hayranlarını büyük hayal kırıklığına uğrattı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sedat Anar'dan çok konuşulacak itiraflar!Kerbela bu insanlığa bir dersti ama kimse ders almadı

İbrahim Tatlıses'e kanlı tehdidin perde arkası başka çıktı: Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'e kanlı tehdidin perde arkası başka çıktı: Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim!
Çevir kazı yanmasın! Atatürk filmi üzerinden 'R' yapacak yer kalmadı: Terör engelledi

İLİŞKİLİ HABER

Çevir kazı yanmasın! Atatürk filmi üzerinden 'R' yapacak yer kalmadı: Terör engelledi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

ahmet 3 ay önce

türk toplumundan para kazanıp türk toplumunu örf adetlerini bozmaya çalışanları dışlamayı öğrenemedik yozlaştıkça yozlaşıyoruz

Kul insan 3 ay önce

Kadınlara kızlara benzenmez

fırat 3 ay önce

bir ojesi eksikmiş onu da tamamlamış niye hayret edildiğine hayret etmek lazım

muhafız1969 3 ay önce

lgbt vrsiyonu

konuk 3 ay önce

bilmediğim ilgilenmediğim biriydi, kadın nasıl olmalı ne giyinir, erkek nasıldır ne giyer bunları değiştirmek adına kadını erkeksi erkeği kadınsı yapan durumları alenileştiren örnek olan birisine hoş bakamayız, şarkıcı değil kim olursa olsun.