X’ten kazandığı parayı açıkladı! Ünlü fenomenin takipçilerine dağıtacağı rakam dudak uçuklattı

Sosyal medya platformu X'te en fazla takipçiye sahip olan kullanıcılar arasında yer alan dünyaca ünlü YouTuber MrBeast, uygulama üzerinden kazandığı parayı açıkladı. Ünlü fenomenin takipçilerine dağıtacağı rakam ise adeta dudak uçuklattı.

Kazandıkları paralarla dikkat çeken sosyal medya fenomenlerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Rekabetin daha da arttığı sosyal medya platformları arasında yer alan X üzerinden en çok takipçiye sahip olan MrBeast isimli dünyaca ünlü youtuber da ilginç bir paylaşımda bulundu. X yani diğer bilinen adıyla twitter üzerinden ne kadar para kazandığını test etmek için bir video paylaşan youtuber bu paylaşım üzerinden ne kadar kazandığını açıklayarak bu parayı takipçileriyle paylaşacağını söyledi.

 MrBeast

MrBeast

TEK BİR VİDEO İLE 250 BİN DOLAR KAZANDI

X platformu geçtiğimiz aylarda reklam geliri paylaşımı programını devreye soktu. Platform, paylaşımlarda gösterilen reklamlar üzerinden elde edilen gelirin bir kısmını içerik üreticilerine vererek para kazandırmaya başladığı bir sisteme geçiş yaptı. Uygulama üzerinden en fazla ne kadar kazanabileceklerini hesap etmeye çalışan fenomenlerden MrBeast bunu denemek için yayınladığı 1 dolarlık ve 100 milyon dolarlık arabayı kullanıp karşılaştırdığı videodan 250 bin dolar gelir elde ettiğini açıkladı.

 MrBeast video

MrBeast video

TAKİPÇİLERİNE DAĞITACAĞI RAKAM DUDAK UÇUKLATTI!

Para dağıtma videolarıyla tanınan youtuber, platform üzerinden elde ettiği parayı 10 kişiye dağıtacağını açıkladı. Her bir kişiye 25 bin doların düşeceği çekilişe katılmak için yapmanız gereken şey ise MrBeast’in paylaşımını 72 saat içinde beğenmeniz ve yeniden göndermeniz...

Defne Samyeli'den yapay zeka dolandırıcılığı uyarısı! "Yüzlerce kez sorgulayın"

İLİŞKİLİ HABER

Defne Samyeli'den yapay zeka dolandırıcılığı uyarısı! "Yüzlerce kez sorgulayın"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0