Londra'da yaşayan Bergüzar Korel'in tuvalet krizi!

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Londra’dan yeni aldıkları dubleks evlerine yerleşti. Ancak ünlü çiftin evdeki tuvalet ile ilgili kriz yaşadıkları ortaya çıktı.

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti son olarak Londra'da çocuklarıyla yaşadıkları evlerini değiştirmişti. Uzun süre tadilat ve dekorasyonlarla uğraşan çift sonunda yeni evlerine geçtiğimiz haftalarda yerleşti. 

Bergüzar KorelİLİŞKİLİ HABERBergüzar Korel'den kötü haberi sosyal medyadan duyurdu!"Vücuda irmik ya da kum dökülmüş hissi "

Geçtiğimiz günlerde çocuklarının kızıl salgınına yakalanan Korel ve Ergenç çiftiyle ilgili Müge Dağıstanlı 10Haber'de bir yazı kaleme aldı.

Yazıda çiftin tuvalet sorunu yaşamasına dair şu ifadeler kullanıldı:

"Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti Londra’dan yeni aldıkları dubleks evlerine yerleşti. Daha önce kirada oturuyorlardı. Korel evden yaptığı paylaşımlarda eşyaları, malzemeleri Türkiye’den seçtiklerini özellikle belirtiyor. Ancak tuvalet konusunda problem yaşamışlar. Türk tipi klozet yaptırmalarına izin verilmemiş. Kentte, musluk suyu kullanıldığı için bunun şebekeye karışma riski nedeniyle taharet musluğu yasakmış. Ama Korel, bir Türk markası sayesinde bu sorundan kurtulmuş. Bu arada Londra’daki Türkler’in, WhatsApp gruplarındaki konulardan biri de Bergüzar Korel’in evine ne yaptırdığı, nereden neler satın aldığı."

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel

İsmini değiştirmesiyle gündem olan Belçim Bilgin'e Miray Akovalıgil'den sert çıkış!

İLİŞKİLİ HABER

İsmini değiştirmesiyle gündem olan Belçim Bilgin'e Miray Akovalıgil'den sert çıkış!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

misafir 24 2 ay önce

Birde fakirlik edebiyatı yapar ülkede çıkardıkları kaostan nemalanır servetlerine servet katarak ülkeyi terk ederler, gidişleri olur dönüşleri olmaz İnşAllah. Bir sonları gelse bunların hepsi gitsede kurtulsak, bunların tümü gitse ortalık güllük gülistan olur ,millet olarak çok ilerleriz..

İngiliz Osman 2 ay önce

İngiltere’de alası var demekki bunlar paraya kıyamamış iş bittikten sonra hem yıkıyor hem fırçalıyor hemde kuruluyor birde parfüm sıkıyor. 700 -1000 paund civarı

Cevdet 2 ay önce

Biraz kilolu olan dostları varsa, misafirliğe gelmeden önce tuvalet ve lavabo ihtiyacını evlerinde giderip gelmeliler.

Toplam 2 beğeni

ömer 2 ay önce

vatanlarını bulmuşlar

Toplam 10 beğeni

harun 2 ay önce

Bu ülkenin kaymağını yerler lüks içinde yaşarlar bu ülke yetmez başka ülkeye güderler. Fakirlik edebiyatını bırakmazlar. Her şerli taşın altına ellerini koyarlar. İyi ki ahiret var.

Toplam 11 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun