İsmini değiştirmesiyle gündem olan Belçim Bilgin'e Miray Akovalıgil'den sert çıkış!

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programı sırasında çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, ismini değiştirmek istediğinden bahsetmişti. Programın yayınlanmasından kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem olan ünlü oyuncuya meslektaşı Miray Akovalıgil'den cevap gecikmedi. Miray Akovalıgil çektiği eleştirel video üzerine sosyal medyada büyük beğeni aldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra sempatik tavrı ve verdiği röportajlar ile de sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Belçim Bilgin, geçtiğimiz günlerde Ceyda Düvenci'nin sunumuyla NTV ekranlarında yer alan Bambaşka Sohbetler programına konuk olmuştu. Röportajı sırasında ismini değiştireceğinden bahseden ünlü oyuncu; "Artık bana 'Merhaba Bi diyecekler' bence isimlerimizin bir önemi yok" şeklinde yaptığı dikkat çekici açıklamalar üzerine sosyal medyada gündem olmuştu. Miray Akovalıgil ise Belçim Bilgin'in bu tavrı üzerine bir eleştiri videosu yayınladı. 

Belçim BilginİLİŞKİLİ HABERBelçim Bilgin'den şaşırtan karar! Yeni ismini ilk kez açıkladı

Miray Akovalıgil

Miray Akovalıgil

MESLEKTAŞI Tİ'YE ALDI

Sosyal medya hesaplarından yayınladığı video içeriklerin yanı sıra oyunculuk kariyeriyle de bilinen Miray Akovalıgil, çektiği tepki videoları sırasında Belçim Bilgin'in açıklamalarını es geçemedi. Oyuncu Miray Akovalıgil, Belçim Bilgin'in isim değiştirme arzusu üzerine ti'ye alan bir paylaşımda bulundu. Video içeriğini "(Her sabah yeni video içeriği için en az bir ünlü saçmalamış oluyor şükür bana hiç bir iş kalmıyor) Tamam Be, öpüyoruz seni aşırı mantıklı bu arada, lütfen kendini anlaşılmıyor hissetme" notuyla paylaşan Miray Akovalıgil, tepkileri ve samimi tavrı üzerine sosyal medyadan büyük beğeni aldı. 

İşte, Miray Akovalıgil'in Belçim Bilgin paylaşımı...

Beyin tümörü ameliyatı geçirmişti! Şimal'in sağlık durumuyla ilgili açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Beyin tümörü ameliyatı geçirmişti! Şimal'in sağlık durumuyla ilgili açıklama
Londra'da yaşayan Bergüzar Korel'in tuvalet krizi!

İLİŞKİLİ HABER

Londra'da yaşayan Bergüzar Korel'in tuvalet krizi!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0